klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Skačeš iz veze v vezo?

20. 7. 2018; 06.30
Avtor: K.M.
boy-946221_960_720
Zakaj tega ne bi smela početi?

Zavedamo se, da iščeš srečo v svoji ljubezni, a moraš biti ob tem vseeno previdna. Ne želimo ti govoriti, da se moraš obnašati tako kot vse ostale, a nekatera dejanja vseeno niso najlepše sprejeta. 



Med ta dejanja se zagotovo uvršča tudi skakanje iz veze v vezo, saj na ta način izpadeš zelo neresna. Predstavljaj si, da fantu govoriš, da ga ljubiš, da želiš biti za vedno njegova ... Potem pa spoznaš novega in si kar naenkrat v novi vezi. Zagotovo si ne želiš, da kdo kaj takšnega dela tudi tebi. Če boš delala to, ti bo nov partner težko popolnoma zaupal, saj bo lahko večkrat pomislil na to, ali ga boš kar čez noč zamenjala za nekoga drugega. 

Potem pa je tu tudi zgodba, ko imaš zlomljeno srce. V takšnem stanju ne smeš kar tako skočiti v novo ljubezensko razmerje. Vsaj ne toliko časa, dokler ne razčistiš vseh čustev, ki so v tebi ostali po zadnji vezi. Na bivšega moraš v svoji glavi popolnoma pozabiti, saj težav ne želiš vpletati v novo razmerje. Če si v zvezi, moraš biti njej 100% predana, drugače je že vnaprej obsojena na propad. 

prejšnji članek
Izberi oranžno barvo!
Lepotičenje
Izberi oranžno barvo!
naslednji članek
Kaj je cona udobja?
Moj life
Kaj je cona udobja?
Preberite tudi