Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ali za srečo potrebuješ fanta?

11. 6. 2018; 08.29
Avtor: K.M.
ljubezen
Ne, ja, nikoli, odvisno ...?

Verjetno so prav vsi odgovori na vprašanje 'Ali za srečo potrebuješ fanta?' pravilni. Zakaj? Zato ker smo ljudje zelo različni in vsak za svojo srečo potrebuje različne stvari. Vse je odvisno od tega, kako se bo tvoje življenje razvijalo in kako se boš odločila ti.

Največkrat je težava vseh ta, da potrebujejo družbo. Če imaš fanta, oziroma partnerja, pa je ta družba vedno na dosegu roke. Partner ti bo odgovoril na vsako sporočilo, bo vedno tista bilka, ki jo boš potrebovala, ko ne boš vedela, kaj početi sama s seboj. Partner ti v eni osebi ponuja vse. Tolažbo, ljubezen, zaupanje, srečo, zatočišče, čustva, prijateljstvo, zvestobo ... Zato si vsi želijo imeti nekoga ob sebi. Vendar to še ne pomeni, da za resnično srečo res potrebuješ fanta, oziroma partnerja. 

Srečna si lahko tudi samska, nekatere so na ta način še bolj srečne. Zakaj? Osebnosti so različne. Nekatere ste takšne, da se težko prilagajajo in so tako ob partnerju le še bolj nesrečne. Predvsem takrat, ko imajo ob sebi partnerja, ki ni pravi za njih. 

Srečo ti lahko nudijo tudi prijatelji in sorodniki, ali pa tvoj stil življenja. Strmenje k svojim ciljem in predvsem sledenje sama sebi. 



Po drugi strani pa si lahko ob fantu še kako nesrečna, če ti ne omogoča že omenjenih stvari (tolažba, ljubezen, zaupanje, sreča, zatočišče, čustva, prijateljstvo, zvestoba ...).

Seveda pa to še ne pomeni, da si moraš govorit, da si samska bolj srečna, če seveda to ni resnica. S to idejo se ne smeš tolažiti, samo zato, ker se navzven tako počutiš bolje. V resnici pa hrepeniš po ljubezni. Če si fanta želiš, v akcijo. Spoznavaj fante, druži se z njimi in pogovarjaj se. Če pa ne, pa uživaj v življenju!


prejšnji članek
Demi Lovato je zaradi tega popolnoma zlomljena
Obsedena!
Demi Lovato je zaradi tega popolnoma zlomljena
naslednji članek
Se tvoje prsi še niso razvile?
Moj life
Se tvoje prsi še niso razvile?
Preberite tudi