Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Tega svojemu fantu ne smeš početi

27. 12. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
fantobnasanje
Če ne želiš, da on to počne tebi, potem tudi ti te stvari ne delaj!

Šoping s prijateljicami je prav zabaven. Klepetanje ob kavici na prelep sončen dan pa prav tako. Počitnice z družbo, ki jo poznaš že vrsto let so vsako leto zanimivejše. Na splošno neka rutina, ki jo poznaš v svojem življenju je varna in zabavna. A ko v tvoje življenje pride fant, moraš z vsem tem v določeni meri končati.



Vsakodnevno nakupovanje moraš zmanjšati ali pa prilagoditi tako, da tudi tvoj fant takrat počne nekaj kar ga veseli. Ko te fant povabi na pijačo moraš vsaj takrat zanemariti svoje prijateljice. Sigurno ti ne bodo zamerile. Na enotedensko smučanje ga seveda vzemi s seboj. Tudi, če ne smuča se lahko zabava na nešteto drugih načinov. Prav tako poletne počitnice ne morajo biti samo tvoje. En mesec na morju brez njega ne bo naredil nič dobrega za vajino zvezo. Predvsem pa vsakodnevni opravki. Pojdita skupaj po nakupih in na pijačo. Povabi ga s seboj v knjižnico. Vključuj ga v svoj vsakdan, da se ne bo počutil zapostavljenega.

Če boš zvezo krojila samo v svoje dobro, se žal ne bo dobro končalo. Ker sta v zvezi dva, se mora tudi upoštevati želje obeh. Sprejemanje kompromisov je nekakšno prvo načelo uspešnih zvez. Če tvoj fant kadi in to tebi samo ni všeč, nimaš pa globljih in tesnejših razlogov zakaj bi on moral nehati kaditi, tega od njega ne smeš zahtevati. Ne moreš pričakovati, da bo on spremenil svoj način življenja in mišljenja, ničesar konkretnega pa mu ne ponudiš v zameno. Lahko pa mu predlagaš, da preneha in mu poveš, da te ta razvada moti, on pa bo o tem razmislil. Če ne bo prenehal, ne smeš biti užaljena, saj si ga takšnega že sprejela in je kasneje ne bi smela spreminjati samo zaradi svojih želja. Pa s tem ne ciljamo samo na razvade. Na splošno moraš v zvezi misliti na oba in v dobro in po željah obeh. En ima rad grozljivke, drug komedije. Preprosta rešitev je, da gresta v kino gledat oba filmska žanra, ali pa da gre film gledat vsak s svojimi prijatelji. Ne smeš pa izsiliti, da bo počel nekaj kar mu ni všeč. Tukaj nastopijo prijateljice s katerimi lahko to stvar, ki jo tvoj fant ne mara, počneš brez opravičevanja.

Torej ... Svojega fanta nikoli ne zapostavljaj, saj ne želiš, da bi on to počel tebi!



prejšnji članek
V takem prostoru ne smeš spati!
Moj life
V takem prostoru ne smeš spati!
naslednji članek
Mlada zvezdnica božič preživela v kopalkah
Obsedena!
Mlada zvezdnica božič preživela v kopalkah
Preberite tudi