stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj je to zaljubljenost?

20. 7. 2017; 05.10
Avtor: K.M.
maxresdefault
Ločiš med ljubeznijo in zaljubljenostjo?

Do zaljubljenosti velikokrat pride po prvi interakciji s fantom. Pričela sta že z osvajanjem in koketiranjem. Morda je že prišlo do prvega poljuba, nenazadnje pa sta se potihom že razglasila za par. Te občutke poznajo tudi tisti, ki so v vezi že več let, le da so bili tudi pri njih prisotni samo v prvi fazi razmerja, saj se je kasneje razvila globoka ljubezen. To je tisti čas, ko misliš samo na tega fanta. Prikrade se v vsako tvojo misel, ti pa pozabiš na vse ostale aktivnosti, stvari, prijatelje, šolo ...


Ne moreš se učiti, saj je bolj prijetno razmišljati o njegovem obrazu, kot pa o tem, kako veliki so koti v trikotniku. V tem obdobju velikokrat zanemariš prijatelje in prijateljice, saj se raje odzoveš na njegov klic, ali na njegovo povabilo na sok, kot pa da bi odšla na že več tednov dogovorjen obisk kina z dekleti, ki te zaljubljenosti nimajo v svojem življenju. Je tudi čas, ko te je še vedno sram nedolžnih dotikov v javnosti, na poljub pa fant ne sme niti pomisliti.


Potem pa je te zaljubljenosti konec in soočiti se moraš z resničnostjo. Kakšni so občutki sedaj? Se ti njegove napake zdijo še vedno prikupne, ali ti že načenjajo živce. Pa on? Počasi se količina njegovih sporočil zmanjšuje, tudi klicev ni več toliko, ponovno pa se je pričel na veliko družiti s svojimi prijatelji. Po začetni zaljubljenosti se prekine veliko razmerij. Težava je le v tem, da obstajajo številne razlike med fanti in dekleti. Njemu se ta zaljubljenost ne zdi nič takšnega in je niti ne občuti v takšni intenzivnosti, kot si jo ti. Ko jo je konec, pa se kaj hitro zresni in takoj ve, ali želi s teboj nadaljevati razmerje, ali bi raje ostal 'samo prijatelj' in še naprej užival v samo moški družbi. Vemo pa, da pri tebi ni vse tako zelo lahko, saj že to zaljubljenost čutiš dlje časa, kot fant. Če fant ne kaže več naklonjenosti, je vseeno veliko možnosti, da ga boš ti še vedno želela. Tu pa moraš narediti korak nazaj, saj lahko tvoja dejanja pričnejo mejiti na obsedenost. Moraš se umiriti, pomiriti in se resnično vprašati, kakšni so tvoji dejanski občutki. Ne pa, da mu vsak dan pišeš, ga klicariš, iščeš po šolskih hodnikih, ali še huje, to delaš tako zelo na skrivaj, da on sploh ne ve, da vse te stvari delaš ti. To so dejanja obsedenke, ki se jim moraš nujno izogniti. Če je ljubezen pristna, moraš tudi fantu pustiti čas, da v svoji zmedeni glavi odkrije, kaj resnično želi.

prejšnji članek
Sestri Jenner predstavljata novo linijo kopalk
Lepotičenje
Sestri Jenner predstavljata novo linijo kopalk
naslednji članek
Demi Lovato zdaj izdala še videospot za novo pesem!
Obsedena!
Demi Lovato zdaj izdala še videospot za novo pesem!
Preberite tudi