Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako ga zapeljati v petih korakih?

23. 9. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
flirting

Osebe zračnih znamenj se zelo rade zaljubljajo. foto: arhiv Svet24

Ne bodi več sramežljiva!

Pri samem zapeljevanju je velikokrat največji problem to, da si premalo samozavestna. Sramežljivost v nobeni situaciji ni preveč zaželena. Zato moraš tudi pri fantih na to pozabiti. Preveri 5 korakov, ki ti bodo pomagali pri zapeljavanju fanta, ki ti je všeč. Seveda, ko boš pozabila na to malo pomanjkljivost. 

1. Za začetek bodi to kar si. Ne spreminjaj se samo zato, ker misliš, da mu boš na ta način bolj všeč. Če tudi, le to ne bo nikoli tako zelo pristno. Seveda si moraš tudi ti želeti, da si mu všeč, zaradi sebe. V to naj bo vključena tvoja osebnost, vizualna podoba, oblačila, ličila, odnos ...

2. Bodi odkrita. Ne skrivaj se za lažnimi besedami. Nasmej se takrat, ko ti bo nekaj smešno in pokaži, da ti nekaj ni všeč, ko ti pač ni. Tako se boš izognila napačnemu razumevanju različnih situacij. 

3. Ne izogibaj se ga. Tu nastopi tista sramežljivost, ki jo moraš pozabiti. Če se pridruži tvoji družbi, ostani tam, morda celo navezi stik z njim.

4. Izkoristi vsako priložnost, ki se ti ponudi, da lahko z njim govoriš. Če te kaj vpraša, mu odgovori in razloži stvari. Nikakor pa se odgovorom ne izogibaj. 

5. Če se na tvoje zapeljevanje ne odzove, ne postani obsedena in brezupna. Lahko, da svoja čustva pokaže kasneje. Če pa boš ti postala dobesedno nadležna, ga bo pa takšno obnašanje zagotovo popolnoma odbilo. 


prejšnji članek
Nič več mastnega videza kože!
Lepotičenje
Nič več mastnega videza kože!
naslednji članek
Maraaya predstavljata novo in drugačno pesem
Obsedena!
Maraaya predstavljata novo in drugačno pesem
Preberite tudi