Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Prvega ne pozabiš nikoli

13. 5. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
lovers
Je ta trditev resnična?

Velikokrat slišiš trditev, da prvega ne pozabiš nikoli. Le-ta se v večini primerov dotika ljubezenskih korakov, kot sta poljub in seks. Je temu res tako, zakaj pravijo, da prvega ne pozabiš nikoli in ali je kaj narobe, če si ga pač pozabila?

Veliko je odvisno od okolišičin in občutkov, ki jih ob tistem prvem koraku občutiš. Tako recimo brez težav pozabiš na prvi poljub, če je do njega prišlo, ko si okusila tudi prve požirke alkohola in je tvoj spomin malce zamegljen. Poleg vsega tega, pa je bil fant 'kar tam en' in se ga po pravici povedano sploh ne želiš spominjati.
Bolj verjetno je to, da si boš zapomnila prvi poljub, če ti ga bo ukradla ljubezen tvojega življenja, ali pa morda tvoj trenutni fant. Če je bil ta poljub po vrhu vsega še prvi, toliko boljše. Če pa je do prvega poljuba prišlo na kakšni zabavi, je zelo verjetno, da čez nekaj let niti ne boš vedela, ali je bila to oseba x ali y.
Tudi nerodnih poljubov se boš hitreje zapomnila. Če je poljub čisto preprost, oziroma ni nič posebnega, ti bo hitro ušel iz spomina. Če pa te je fant urgriznil, te celo poslinil ... Pa se boš ob spominu nanj še večkrat nasmejala.



Podobno je tudi pri seksu. Če do prvega seksa pride s pomembno, tebi ljubo osebo, potem si ga boš seveda zapomnila. Po drugi strani boš na seks, ki je bil prav neroden in niti niso točno vedela, ali je do njega sploh prišlo, kaj hitro pozabila. Veliko deklet pa prav rado pozabi na bolečo izgubo nedolćnosti, saj je ravno ta lahko najslabša spolna izkušnja v tvojem življenju.

Zato je predvsem pri seksu oziroma pri spolnemu odnosu zelo pomembno, da do njega pride takrat, ko si v to prepričana. Ko svojega fanta ljubiš in on ljubi tebe. Ko začutiš metuljčke že ob najmanjšem poljubu  in ko komaj čakaš, da te bo objel, kaj šele kaj drugega.


Takrat si boš to izkušnjo zapomnila!

prejšnji članek
Nick Jonas presenetil z novo pesmijo!
Obsedena!
Nick Jonas presenetil z novo pesmijo!
naslednji članek
Kako več časa preživeti v naravi?
Moj life
Kako več časa preživeti v naravi?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska