reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako govoriti z njim?

22. 5. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
178535280
5 korakov do pogovora.

Ti je všeč fant, a ti ne veš, kako vzpostaviti stik z njem? Oziroma še huje, ne veš, kako naj bi vajin pogovor sploh potekal. Tu imamo nasvete zate, kako s pomočjo preprostih korakov dosežeš to, da bo vajin pogovor tekel brez težav in prekinitev. Že veš, kaj moraš storiti, da ne ostaneš brez besed? Poskrbi, da si te bo zapomnil!

Za začetek bodi vedno zadovoljna s svojim videzom. Ne govorimo ti, da se moraš pretirano urejati, samo zadovoljna bodi sama s seboj. Tudi če to pomeni, da si v trenirki in s čopom na vrhu glave. Pomembno je, da si samozavestna. V nasprotnem primeru boš ob srečanju razmišljala samo o tem, kako si videti in se nikakor ne boš mogla normalno pogovarjati.

Bodi sproščena, zato naj se pogovor prične v sproščenem okolju. Ne moreš kar udreti v njegovo družbo in ga začeti spraševati o tem, kaj je počel pretekli vikend. Izkoristi sproščen trenutek, ko bosta oba pripravljena na to, da spregovorita en z drugim.

Postavljaj vprašanja. Če bo govoril o tekmi, ki se je je udeležil, ga povprašaj po rezultatu, če je na tekmi igral on, ga vprašaj, kako se je odrezal. Temo pogovora moraš držati.

Me pogovorom ga glej v oči. Če boš pogled umikala, bo mislil, da te njegovo govorjenje ne zanima.

Bodi to kar si. Ne prilagajaj se njegovemu mnenju, a se vseeno z njim ne prepiraj. Hkrati pa ne spreminjaj svojega mišlenja samo za to, da bi mu ugodila.




prejšnji članek
Kdo bo zmagal v šovu Zvezde plešejo?
Obsedena!
Kdo bo zmagal v šovu Zvezde plešejo?
naslednji članek
Kako pravilno očistiti kožo na obrazu?
Lepotičenje
Kako pravilno očistiti kožo na obrazu?
Preberite tudi