profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Tudi tebe privlačijo zasedeni?

24. 5. 2017; 09.46
Avtor: Ana K.
Man-looking-at-woman-sitt-009
Preveri, zakaj je temu tako.

Si tudi ti ena tistih punc, ki je zaljubljena v fanta, ki je že zaseden? Naj ti povemo, da se to pri pripadnicah ženskega spola zelo pogosto dogaja, enako pa velja tudi za fante. Tudi njih naj bi bolj obnorela dekleta, ki so že oddana. Najstnica je poiskala vzroke, zakaj je temu tako. Te zanima?

Znanstveniki pojasnjujejo, da ljudje najbolj privlači ravno tisto, kar jim je prepovedano. Saj veš kako je, če si na kakšno hrano alergična? Točno tisto bi pojedla pa naj te stane kolikor hoče. Enako je v ljubezni. Preprosto si želiš imeti tistega fanta, ki ti je prepovedan. No, vsaj moralno prepovedan. Punco največkrat pritegne njegova pozornost. Všeč ji je njegova zrelost in način, kako z njo ravna. Še posebej pa ji ugaja takrat, ko jo začne zapeljevati prvi. Tovrstni fantje običajno kar sami vzpodbudijo dekleta, da bi jih opazila, saj jim obljubljajo, da so pripravljeni samo zaradi njih pustiti svoje dekle. Seveda se to dekletu sliši čudovito, hkrati pa ji še dvigne samozavest, saj se počuti res nekaj posebnega, ker je ta fant pripravljen pustiti punco samo zaradi nje.

Najstnica te opozarja, da bodi previdna. Če skače čez plot medtem, ko je v zvezi z nekim drugim dekletom, verjemi, da obstaja velika verjetnost, da se bo tebi zgodilo enako. Pusti zasedene fante in raje poišči srečo s tistim, ki je prost in ti lahko ponudi veliko bolj iskreno ljubezen.

prejšnji članek
S pravimi navadami do uspeha v življenju
Moj life
S pravimi navadami do uspeha v življenju
naslednji članek
Kendall Jenner postavlja nove trende v modi!
Obsedena!
Kendall Jenner postavlja nove trende v modi!
Preberite tudi