Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zaljubila sem se v bratovega prijatelja

24. 5. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
teens-on-a-date
Kaj sedaj?

Ljubezen velikokrat ne razmišlja pri izbir in lahko se ti zgodi, da se zaljubiš v bratovega prijatelja. Še huje je, če je to njegov najboljši prijatelj. Kljub odličnemu odnosu, bo še vedno neverjetno zaščitniški do svoje sestre, kar pa lahko vodi v propad ene zveze. 

Bratov najboljši prijatelj
Kot podrubrika tistih napačnih fantov, ki so to postali zaradi svoje starosti, se pojavlja rubrika 'bratov najboljši prijatelj'. Seveda če pozabimo na to, da je morda napačen zato, ker je starejši (ali mlajši), pa je tu največja ovira tvoj brat. Ker si njegova sestra, in čeprav se s teboj še prevečkrat prepira, bo na koncu vedno pazil nate. V svojem najboljšem prijatelju pa žal ne vidi osebe, ki bi lahko postala tvoj fant. Pozna ga na drugačen način, kot nanj gledaš ti. Pozna njegove skrivnosti, ki jih ti morda sploh ne bi želela vedeti, po drugi strani pa bi ti jih brat želel povedati. Predvsem pa je to njegov prijatelj in bo nanj vedno gledal tako. Če se boš z njim začela družiti še ti, bo brat postal ljubosumen, saj si ne želi izgubiti delčka svoje družbe. Najlažje si boš težavo takšnega razmerja predstavljala tako, da si zamisliš, da tvoj brat hodi s tvojo najboljšo prijateljico. Groza, kajne?

Če gre za pravo in obojestransko ljubezen, potem se potrudita. Če pa gre samo za simpatijo, potem raje na njo pozabi, saj se ne želiš zaradi zatrepanosti prepirati s svojim bratom. 

prejšnji članek
7 tipov ljudi, ki se jih moraš znebiti
Moj life
7 tipov ljudi, ki se jih moraš znebiti
naslednji članek
S pravimi navadami do uspeha v življenju
Moj life
S pravimi navadami do uspeha v življenju
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska