favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Če sta po horoskopu to, se odlično ujemata

20. 2. 2018; 02.06
Avtor: K.M.
popoln par
Znaka, ki spoštujeta enake vrednote.

Par, ki se dopolnjuje, rad živi življenje in se o vsem pogovarja. Podoben pristop do življenja, le da en znak vse naredi na praktični način, drug pa energetsko raziskuje in odkriva. Že veš, katera znaka se popolnoma ujemata?

Govorimo o devici in strelcu, ko se te dva znaka združita v ljubezenskem razmerju, tvorita rez popolen par, saj se lastnosti enega in drugega preprosto dopolnjujejo. Strelec se rad druži in raziskuje, po drugi strani pa devica rada analizira. Vse skupaj pa predebatirata in prideta do skupnih, pametnih zaključkov. Kljub temu, da devica že zgodaj zahteva popolnost v razmerju, se strelec z njo počasi sprijazni in v kasnejših letih razmerja spoštuje to, da partner ne živi zgolj v oblakih.

Devica v razmerje vnese osnovo in oba spodbuja k doseganju sanj in ciljev. Strelec oa vnese raznolikost in navdušenje v vsakdan device. Ker sta oba znaka sposobna delovanja na različnih področjih in lahko delata na različnih nalogah, jima ni težko, da vzljubita zanimanja in hobije svojega partnerja, torej drugega znaka. Hkrati pa en drugemu nudita potrebno svobodo, da uživata v stvareh izven razmerja.

Najboljše pri tej kombinaciji je to, da en drugemu nudita sigurnost in varnost. Skupaj tvorita odličen par, saj drug drugega naučita uživati v različnih stvareh. Sposobnost komuniciranja in želja po pogovoru pa tema znakoma omogočita, da prebrodita marsikatero težavo.

Si devica in si že našla svojega strelca.

prejšnji članek
Koliko kreme je ravno prav?
Lepotičenje
Koliko kreme je ravno prav?
naslednji članek
Kdo te je na EMI najbolj navdušil
Obsedena!
Kdo te je na EMI najbolj navdušil
Preberite tudi