kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Problemi in težave prvega zmenka

24. 7. 2017; 07.50
Avtor: Ana K.
bigstock-lovely-happy-teenage-couple-hu-47958413
Naj se prvi zmenek ne spremeni v moro.

Dokler še ne veš, ali je fant zanimiv in vreden več kot le prijateljstva, je bolje upoštevati nekaj preprostih previdnostnih ukrepov. Saj veš, bolje je, da se pravočasno umakneš, če se vajino prvo srečanje slučajno spreobrne v čisti polom.

Z neznanim fantom se sestanita na nevtralnem in ne preveč osamljenem kraju. Priporočamo ti kakšen lokal v katerem te vsaj bežno poznajo. Doma nujno povej, kam greš in s kom. Če pa že ne želiš, da bi tvoji starši vedeli, kam se odpravljaš, poskrbi, da bodo vsaj tvoji prijatelji vedeli, kje si. Vsi previdnostni ukrepi pa bodo zaman, če se boš pustila pregovoriti in sedla v tuj avto ali odšla v tuje stanovanje. Tam te ne bo našel nihče. Ključno je to, da ne nasedeš lažem. Fanta moraš dodobra spoznati preden mu slepo zaupaš. Pozorna bodi tudi na to, če bo pil alkohol. Potem se takega fanta raje losi.
Seveda pa ti priporočamo, da ne hodiš na zmenke s čistimi neznanci. Zakaj se ne bi imela lepo s fantom, ki ga vsaj bežno poznaš in veš kakšen je? Verjemi, da bo zmenek potekal lepše, bolj sproščeno in seveda tudi bolj varno.

prejšnji članek
Modni navdih: Kombinezon
Lepotičenje
Modni navdih: Kombinezon
naslednji članek
Je nova pesem Louisa o njegovem dekletu?
Obsedena!
Je nova pesem Louisa o njegovem dekletu?
Preberite tudi