Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Koraki prvega poljuba

26. 6. 2017; 07.30
Avtor: K.M.
boy_cute_girl_kiss_kissing_laying_Favim_com_7056
Ni vse tako zelo lahko.

Vse sanjate o svojem prvem poljubu, tiste, ki ga še čakate si predstavljate kakšen bo in kdo bo druga oseba, tiste, ki pa ste ga že doživele, pa o njem predvsem razmišljate ... To razmišljanje pa ni vedno pozitivno, zaljubljeno in v rožicah. Kaj vse gre lahko v korakih prvega poljuba narobe? 

Najpogostejša napaka je ta, da je prvi poljub prehiter, oziroma, da si ga tako zelo želiš, da ga doživiš z napačno osebo. Če fant do tebe ne čuti enako, kot ti čutiš do njega, ali še slabše, če tudi ti do njega ne čutiš ničesar resničnega, potem ti poljub zagotovo ne bo spodnesel tal. 

Če sta oba neizkušena, je že prvi stik pri prvem poljubu lahko zelo težak. Preprosto ne znata priti skupaj, zaletavata se z nosovi, nimata pravega ritma in ne ujameta skupnega ritma. Kar nerodna situacija, ki pa jo lahko hitro obrneta v smešno dogodivščino.

Preveč sline je problem vsakega prvega poljuba. Če se prvič poljubljaš ti, boš za njo kriva ti, če se prvič poljubljata oba, jo bo še več. Slina je tam in ne more izginiti, a se kasneje naučiš regulirati in preprečevati prevelik prenos. 

Neprimerna ličila ... Če veš, da bo prišlo do prvega poljuba, saj sta bila s fantom že na nekaj zmenkih in je to željo že nakazal, potem ne pretiravaj z ličili. Tudi če so mu tvoje ustnice všeč, ko so namazane z zapeljivo rdečo šminko, verjemi, da se s tem ne bo strinjal, ko bo le-ta razmazana čez celoten njegov obraz. 



Pri prvem poljubu je pomembno, da:
- ne hitiš
- ga doživiš s pravo osebo
- je počasen in čuten
- si ga resnično želiš
- najpomembnejše pa je, da si ga zapomniš :).

prejšnji članek
Zaljubljena sem v sošolca, a želim, da to ostane skrivnost
Moj life
Zaljubljena sem v sošolca, a želim, da to ostane skrivnost
naslednji članek
To so pesmi letošnjega poletja
Obsedena!
To so pesmi letošnjega poletja
Preberite tudi