Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Se s teboj le igra?

16. 6. 2017; 02.04
Avtor: Ana K.
8a8ca991c35e55c7314dfa3a19d3f5cf
Preveri, ali je njegova ljubezen do tebe prava.

Oh ta ljubezen. Se ti je že zgodilo, da si se noro zaljubila v enega fanta, a kaj ko njegova ljubezen ni bila iskrena in se je le igračkal s tabo? Ker si želimo, da ne bi bila nikoli več v podobni situaciji, ti predstavljamo znake, s katerimi boš odkrila, kakšen je fantov dejanski namen. V kolikor boš prepoznala, da naš opis ustreza njegovemu, se ga moraš takoj znebiti.

1. Nikoli ti ne pove, da te ima rad
Ti nikoli ne izpove svojih čustev? Potem je to eden izmed pokazateljev, da ni preveč zagret za zvezo. Fant, ki je noro zaljubljen v dekle, ji to pove neštetokrat na dan. In nikar ne nasedaj izgovoru, da je sramežljiv, saj lahko v tem primeru to stori preko SMS sporočilca.

2. Te skriva pred svojimi prijatelji?
Mu postane v družbi njegovih prijateljev neprijetno, če si ti zraven? Ali jim celo reče, da si njegova prijateljica? Če je temu res tako, je napočil čas, da mu postaviš jasne meje. Zahtevaj, da ti razloži svoje vedenje in mu povej, da se mora spremeniti, če želi, da bosta še skupaj. V kolikor te bo ignoriral, je čas, da prekineta vajino razmerje. Takšnega fanta res ne potrebuješ.

3. Ne želi spremeniti statusa na družbenih omrežjih


Sta skupaj že več mesecev pa še vedno ni spremenil svojega statusa na svojih družbenih omrežjih? To je znak, da želi, da druga dekleta mislijo, da je samski. Vprašaj ga, kdaj namerava to narediti. Če to ne bo storil, tudi sama spremeni svoj status. V kolikor te bo spraševal, zakaj si to naredila, mu odločno povej svoj razlog.

4. Govori o svoji bivši
Te neprestano gnjavi in primerja s svojim bivšim dekletom? Čas je, da se to konča. Povej mu, da si sedaj ti njegovo dekle in te mora spoštovati. Če mu je bila prejšnja punca tako všeč, zakaj se je potem sploh razšel z njo.

5. Tvoja družba mu ni dovolj
Ali ima vedno, ko napoči čas, da se dobita, tisoč in en izgovor, da vajino snidenje prestavita na kakšen drug dan? To je zelo čudno. Fant, ki je zaljubljen bi moral komaj čakati, da te vidi. Še huje pa je to, da gre potem kam s kom drugim. Ali ni nenavadno, da pa za drugo osebo najde čas? Razmisli, če je ta fant res pravi zate.

Punca, vedi, da je na svetu veliko fantov. Nikar se ne podrejaj nekomu, ki se samo norčuje. Poišči fanta, ki ti bo resnično poklonil svoje srce.

prejšnji članek
Razlika med dnevno in nočno kremo
Moj life
Razlika med dnevno in nočno kremo
naslednji članek
Kakršne barve si izbiraš, takšna si
Moj life
Kakršne barve si izbiraš, takšna si
Preberite tudi