profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako mu napisati sporočilce?

3. 8. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
instagram-girls
Včasih je pošiljanje sporočil tako zakomplicirano ...

Včasih je težko narediti prvi korak. Pošiljanje sporočil preko mobilnega telefona, ta korak nekoliko omili, saj nimaš direktnega stika s svojo simpatijo in lahko o poslanem nekoliko razmisliš Res pa je, da se poslanega ne da kar tako izbrisati ali izničiti, zato mora biti ta razmislek kar tehten. Kaj poslati fantu ali simpatiji in kako se tega lotiti?

1. Bodi direktna in ne ovinkari. Predvsem je pomembno, da si jasna in da fantu o odgovoru ni potrebno preveč razmišljati. Postavljaj vprašanja, na katera bo lahko odgovoril in ne takšnih, ki bodo zahtevala preveč kompleksen odgovor. 

2. Izvirnost je pomembna. Zadovoljen in navdušen bo, če mu boš poslala nekaj, kar ne dobi od vsakega dekleta, ali še huje, od vsakega prijatelja. Če mu boš pošiljala takšna sporočila, boš vedno ostala na ravni prijateljice. Tvoja sporočilca naj bodo zabavna in drugačna.

3. Vzdržuj pogovor. Sprašuj ga o njegovem početju. Če si vedela, da je bil vprašan zgodovino, ga povprašaj o tem, kako mu je šlo in ga v primeru dobre ocene pohvali ter mu daj kakovostni nasvet v primeru slabe. 


4. V sporočila vseeno vpleti spogledovanje. Kako drugače pa bo fant vedel, da ti je všeč? Včasih mu je to potrebno direktno povedati. Seveda ne pretiravaj, bodi nežna in na pol zabavna. Če te bo vprašal, kje boš za maškare, mu odgovori, da tam, kamor te bo povabil ...

5. Ko se nehata dopisovati, ga ne smeš samo odsloviti. Napiši, se slišiva, se vidiva, javi, ko boš imel čas za sok ... Tako bo vedel, da si vedno tam, da ti piše, te pokliče ali celo povabi na zmenek. 

6. Zavedaj se, da določenih stvari ne smeš početi. Če si mu poslala sms in ti ne odpiše, mu ne smeš poslati še petih sporočil. Počakaj, da ti on odgovori, saj morda sporočila še ni videl ali pa razmišlja o svojem odgovoru. Sporočila kot so: ''Si dobil moje sporočilo?'', ''Kje si?'' in ''Zakaj mi ne odpišeš?'' se uvrščajo med stroge prepovedi!
Ne pošiljaj mu svojih fotografij, še posebej ne takšnih, za katere ne želiš, da jih vidi še kdo. 
Na čustva še počakaj, vsaj dokler ne boš v njih prepričana.


Si mu že poslala sporočilo?

prejšnji članek
Ti pusti dovolj individualnosti?
Ti pusti dovolj individualnosti?
naslednji članek
Dan začni zdravo!
Moj life
Dan začni zdravo!
Preberite tudi