GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ga osvajajo druge punce?

22. 5. 2017; 12.30
Avtor: Ana K.
interested-paquera-correspondido-dik-dica
Ponoreti ali ostati mirna, to je ključno vprašanje.

Se okoli tvojega fanta neprestano vrtijo druge punce? Najhuje je pa to, da se z njim spogledujejo tudi takrat, ko je v tvoji družbi. Ti gre to že počasi na živce in ne veš kaj bi naredila? Najstnica ti svetuje, da ohraniš mirno kri in pristopiš k težavi zrelo. To bo tvoj fant opazil in te imel še raje.

1. Ohrani mirno kri
Nikakor ne smeš tega očitati svojemu fantu. Lahko mu rečeš, da si ponosna, da je izbral tebe v množici oboževalk. Če boš kuhala mulo in mu to očitala, bo spogledljivka dosegla to kar je želela, in sicer sprožila prepir med vama. Hkrati pa boš z napadalnim odzivom razočarala fanta, saj bo mislil, da ne zaupaš v njegovo ljubezen, ki jo čuti do tebe.

2. Opazuj


Če smo ti svetovali, da ga ne 'napadeš' z očitki pa ti hkrati svetujemo, da vseeno ostaneš pozorna in ga opazuješ. Seveda ga opazuj tako, da on za to ne bo vedel, ker se lahko razburi. Saj veš, da previdnost ni nikoli odveč. Na ta način boš ugotovila ali mu res lahko zaupaš in pomirila svoj notranji glas, ki ti vzbuja dvom.

3. Pobližje spoznaj 'kradljivko fantov'
Je spogledljivka tvoja sošolka ali pa vsaj živi v tvoji okolici? Odlično, ker lahko to izkoristiš, da jo pobližje spoznaš in odkriješ kakšne namene ima in kakšna je kot oseba. Saj veš kaj pravijo: »Sovražnike je dobro imeti blizu.« Tako boš lahko ukrepala pravočasno, seveda če bo sploh potrebno. Mogoče pa na koncu postaneta zelo dobri prijateljici.

Za konec pa naj ti povemo še to, da je zaupanje temelj vsake zveze in vsakič, ko boš ljubosumna, pomisli na modrost tvoje Najstnice ;).

prejšnji članek
BQL: Kdaj bosta predstavila novo pesem?
Obsedena!
BQL: Kdaj bosta predstavila novo pesem?
naslednji članek
Čustvena Miley se ni mogla zadržati
Obsedena!
Čustvena Miley se ni mogla zadržati
Preberite tudi