reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Tvoj prvi ...

21. 4. 2017; 07.30
Avtor: Ana K.
... poljub.

Se sprašuješ kdaj je primeren čas za prvi poljub? S kom bi ga rada doživela? Kako naj se nanj pripraviš? Naj ti razkrijemo nekaj dejstev o njem.

Vsako dekle sanja o tem trenutku. Želi si, da bi bil nekaj čarobnega. A vendarle vedi, da moraš upoštevati veliko stvari, da bo ta trenutek res nekaj posebnega. Prvi poljub se ne sme zgoditi na silo, ker so se tvoje prijateljice že poljubljale, ti pa ne. Naj bo pravljičen. Pusti času čas in ga doživi z osebo, ki ti je resnično všeč. Boš videla, da boš sama točno vedela kdaj je pravi trenutek in s kom si želiš deliti ta edinstven dogodek.

1. Prevzel te bo nenavaden občutek
Ko bodo začele stvari kazati na to, da se bo kmalu zgodil tvoj prvi poljub boš imela v sebi nenavadne občutke. O poljubu boš veliko razmišljala in obdajala te bo rahla tesnoba. Spraševala se boš ali bom vse naredila prav, sem mu res všeč, kaj naj naredim zdaj … po poljubu pa se bodo ta vprašanja še bolj namnožila, saj bo čas za podrobno analizo dogodka. Ampak ne skrbi, to je čisto normalno, saj bo to zate nekaj novega.


2. Poljub bo krajši kot si misliš
Če si v romantičnih filmih zasledila, da je pravljični poljub dolg, vedi da ni vedno temu tako. Navadno je prvi poljub kratek. Seveda pa ga lahko ponoviš, če ti bo všeč.

3. Prvi poljub mora biti tvoja odločitev
Ne pusti, da ti ga nekdo ukrade na silo. Tvoje želje so v tej zgodbi najpomembnejše. Ti moraš vedeti kdaj si pripravljena nanj, saj bo le v tem primeru poljub zares čaroben. Prav tako pa je ključno to, da ga doživiš z osebo, ki ti nekaj pomeni. Če se boš poljubila samo zato, da boš »in«, ti bo kasneje žal. S tem boš pokvarila vse o čemer si sanjala.

Naj ti prvi poljub ostane v lepem spominu!

prejšnji članek
Takšni so letošnji pomladni trendi ličenja
Lepotičenje
Takšni so letošnji pomladni trendi ličenja
naslednji članek
Kreme in preparati mi ne pomagajo v boju proti mozoljem
Lepotičenje
Kreme in preparati mi ne pomagajo v boju proti mozoljem
Preberite tudi