Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Stvari, ki jih lahko počneš med vikendi

10. 9. 2017; 05.00
Avtor: M.T.
vikendi
To ti bo resnično spremenilo življenje!

Vikendi so dragoceni za vsakega. Ta dva dneva sta kot nekakšna nagrada petim dnevom trdega dela, zgodnjega vstajanja in obveznosti. A da vikendi ne bodo šli v nič s spanjem in gledanjem televizije ti predstavljamo ideje, kaj lahko počneš med vikendi, da ti bo spremenilo življenje na bolje!

  1. POSPRAVI SVOJO SOBO

Najbrž je zadnja stvar, ki jo želiš delati med dragocenim vikendom pospravljanje. A ta ura ali dve, ki jo moraš v soboto zjutraj žrtvovati za pospravljanje bo imela dolgotrajni vpliv na tvojo mentalno zdravje in počutje. Če namreč živiš v navlaki je namreč nivo stresa in nezadovoljstva večji.

  1. ORGANIZIRAJ OMARO

Kdaj si zares očistila omaro? Vsemi si čas, preglej vsa oblačila in odstrani vsa, ki jih nisi nosila že dve leti, tista, ki si jih že toliko ponosila, da si se jih popolnoma naveličala, tista, ki ti niso prav, a jih še kar hraniš in čakaš, da boš izgubila ta kilogramček in jih ponovno navlekla nase. Omara bo lažje zadihala, ti pa tudi.

  1. ODKLOPI SE OD TELEFONA

Šele, ko se boš zares ločila od telefona in ga pustila popolnoma pri miru, vsaj kakšen dan ali popoldne, če že ne gre ves vikend, je dovolj, da boš popolnoma sprostila svoje možgančke.

  1. PIŠI DNEVNIK

Pisanje dnevnika je nekaj, kar boš zares cenila šele, ko boš nekoliko starejša in se boš s prebiranjem spominjala svojih najstniških dni. S pisanjem pa boš tudi izboljšala svoje pisno izražanje, pa še sama boš s svojimi mislimi in čustvi.

  1. NAREDI DOBRO DELO

Potrudi se, da narediš vsaj nekaj dobrega in pomagaš nekomu. Lahko je to mama pri hišnih opravilih, oče pri delu v garaži, stara soseda, ki bo vesela pogovora ali sprehoda do trgovine itd. Vedela boš, da si naredila nekaj dobrega, zato se boš počutila dobro in izpopolnjeno.

  1. NAREDI NEKAJ ZASE

Telovadi, dobi se s prijateljicami in pojdi na sprehod, v hribe itd. Če je slabo vreme si naredi masko za obraz, telo, lase, karkoli, kar te sprošča in je dobro zate.

prejšnji članek
Rihanna je izdala linijo ličil
Lepotičenje
Rihanna je izdala linijo ličil
naslednji članek
Selena Gomez in The Weeknd zaljubljena na zabavi
Obsedena!
Selena Gomez in The Weeknd zaljubljena na zabavi
Preberite tudi