favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Moj life
 

V Novem Sadu pripravljeni na Exit

6. 7. 2017; 01.34
Avtor: K.M.
vstopnice: Exit 2011
Petrovaradinska trdnjava v Novem Sadu bo danes odprla vrata za letošnji Exit.

Festival bodo odprli ameriški rokerji The Killers, ki so srbski festival uvrstili med izbranih deset lokacij po Evropi. Do konca tedna bo Exit na več kot 40 odrih gostil približno 1000 nastopajočih iz več kot 60 držav.

Ob The Killers bodo nastopili še Teachers iz New Yorka, barve Balkana pa bosta na nocojšnjem prvem večeru zastopala Van Gogh in Jonathan. V Dance Areni bo prvi nastop pripadel mojstricama techno glasbe, Marti Gabrovšek iz Slovenije in Sugar Lobby iz Beograda, zaključila pa bosta rezidenta Dejan Milićević in Marko Milosavljević.

V četrtek bo osrednje festivalsko ime Liam Gallagher, nastopili pa bodo še Jesus and Mary Chain, Alan Walker, Paul Kalkbrenner, Recondite, Red Axes, Princess Nokia, Denis Sulta in Arkona.

foto: splet

Petek so organizatorji rezervirali za izvajalce, kot so Years & Years, Solomun B2B Dixon, Jake Bugg, Black Coffee, The Damned, Jamie Jones, Black Sun Empire, Dax J, Ratos de Porao in Mashrou Leila.

V soboto bodo poleg Jasona Derule, ki bo zvezda glavnega odra, nastopili še Duke Dumont, Robin Schulz, Noisia, Discharge, Acidez, Edo Maajka, Sve barabe, Rufus, Bjarki in SNTS.

Veliki zaključek festivala bo pripadel irski kantavtorici Roisin Murphy, ki se ji bo ob bok postavil Rag'n'Bone Man, lastnik uspešnice Human. Zadnji glasbeni večer na trdnjavi pa bodo krojili še Hardwell, Nina Kraviz, Rodhad, Nicole Moudaber, Angelic Upstarts, Tijana T, Voiski, Antigone b2b Francois X in Destruction.

Iz Slovenije bosta na letošnjem Exitu gostovali tudi Darla Smoking, nova zasedba, ki jo sestavljata Brgs in Nac, in skupina Čao Portorož.

Organizatorji pričakujejo rekorden obisk, in sicer več kot 50.000 domačih in tujih obiskovalcev. Hoteli so že razprodani, nekaj prostora pa je še v festivalskem kampu ob Donavi, so sporočili iz Exit Slovenija.

prejšnji članek
Bellla Hadid je blestela na modni brvi
Lepotičenje
Bellla Hadid je blestela na modni brvi
naslednji članek
V kina prihaja film s Harryjem Staylsom
Obsedena!
V kina prihaja film s Harryjem Staylsom
Preberite tudi