Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj početi med počitnicami?

11. 6. 2017; 02.00
Avtor: M.T.
prosti čas
Kako koristno preživeti prosti čas?

Prihajajo počitnice in čas, ko si prosta vseh šolskih obveznosti. Zagotovo pa se bo kakšen dan zgodilo, da kar ne boš kaj bi počela sama s sabo. Mi ti predstavljamo nekaj idej, kaj lahko delaš v prostem času.

UREDI SLIKE IN JIH DAJ RAZVITI- Zagotovo se ti je tekom let nabrala ogromna količina fotografij na telefonu. Sedaj je pravi čas, da jih preneseš na računalnik, jih razporediš po mapah in najlepše daš razviti oziroma daš izdelati foto knjigo.

DRUŽI SE- Poklič prijateljice ali sošolke, tudi tiste, s katerimi se nisi družila ves čas in se dogovorite za sprehod, pijačo, plavanje, rolanje, piknik… karkoli. Tako boš koristno preživela čas v dobri družbi.

RAZGIBJ SE- Telovadba oziroma katerekoli športne aktivnosti so vedno dobra ideja. Poleti ti lepo vreme omogoča, da lahko počneš res ogromno stvari zunaj. Lahko tečeš, rolaš, kolesariš, plavaš itd. Zapravila boš čas, naredila nekaj dobrega za tvoje telo, poleg tega pa se boš tudi počutila odlično.

USTVARJAJ V KUKINJI- Preizkusi se v kuhanju. Ni potrebno, da narediš celotno kosilo za vso družino, lahko narediš le kakšno sladico ali doma narejen sladoled.

USTVARJAJ- Izdeluj rojstnodnevne čestitke ali karkoli drugega. Tako boš imela pripravljenih kup voščilnic, ki jih boš lahko dala prijateljicam in družinskim članom ob njihovem rojstnem dnevi. Nekaj idej si lahko pogledaš v videu spodaj.

prejšnji članek
Za vse ljubitelje palačink
Moj life
Za vse ljubitelje palačink
naslednji članek
Zanimivosti o rasti telesa
Moj life
Zanimivosti o rasti telesa
Preberite tudi