Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Nov kulinaričen kotiček za Bežigradom

13. 12. 2016; 06.00
Avtor: K.M.
torta
Si že obiskala Slovely Park?

V stavbi Slovenijalesa, za Bežigradom, se je to jesen odprl Slovely park, ustvarjen z namenom, da povezuje ljudi, ki se radi družijo ob dobri hrani in pijači. V njem so svoja znanja in izkušnje združili štirje ponudniki, ki nudijo vse od kave in slaščic do burgerjev in degustacijskih menijev. Poleg uživanja v božanskih okusih in izjemnih vonjavah, se lahko družiš na številnih dogodkih in delavnicah, pripravljajo pa tudi prodajni del, trgovino, kjer bo gost lahko kupil najboljša slovenska olivna olja, knjige, vrhunske japonske nože in ostale izbrane izdelke.

Tako imenovani food court, kjer lahko gostje na enem mestu jedo in pijejo pri različnih ponudnikih, je v tujini že dobro uveljavljen koncept. Slovely Park pa se razlikuje v tem, da ima vsak svojo ločeno ponudbo, povezuje pa jih skupna želja po povezovanju, soustvarjanju in priseganju na najboljše. Slovely Park je prostor, v katerem se prepletajo strasti štirih izjemnih kulinaričnih mojstrov na enem mestu.

Slovely Park v pomladnih mesecih odpira tudi veliko teraso, na kateri se bodo odvijali številni dogodki. Med drugim se dogovarjajo tudi za obisk slavnega tujega kuharja, ime pa bo razkrito v prihodnjih mesecih.

prejšnji članek
Odličen zajtrk za uspeh v šoli
Moj life
Odličen zajtrk za uspeh v šoli
naslednji članek
Preveri, kaj je mlado igralko spravilo v jok!
Obsedena!
Preveri, kaj je mlado igralko spravilo v jok!
Preberite tudi