reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Čas je, da začneš blogati

22. 4. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
bloganje
Na www.najstnica.si si zagotovo že opazila zavihek BLOGI. Tam lahko ustvarjaš in pišeš, o čemer koli želiš. Lastne zamisli, želje, kreativne ideje, ki jih lahko v pisani obliki pospremiš z zanimivimi fotografijami ali celo videoposnetki.

Želiš z drugimi deliti svoje ideje, ki bi pomagale pri ličenju? Imaš svoje mnenje o modnih smernicah in jih želiš deliti z drugimi? Morda pa bi rada z drugimi delila svojo poezijo? Ne glede na vse, stvari so prepuščene tebi. Tiste najbolj top pa bomo objavil v vsaki številki revije Top! Za najstnike.

Nekatere ste s svojimi blogi že zelo aktivne in nas že skoraj dnevno razveseljujete s svojimi zapisi. Če se za to kreativno nalogo še nisi odločila, je morda čas, da to končno narediš, saj tudi naše uredništvo že komaj čaka na tvoje zapise! 

Z blogi lahko izražaš vse svoje najgloblje občutke. Če še ne veš, kje bi lahko svoje zamisli uresničila, potem se prijavi na www.najstnica.si in začni pisati. Vsem lahko dodaš tudi izbrane fotografije ali videoposnetke, vse skupaj pa moraš na koncu deliti še na svojih družbenih omrežjih. Seveda vse najboljše bloge tudi nagradimo. Tisti najbolj TOP pa bo objavljen v naslednji številki revije Top! Za najstnike.

prejšnji članek
Zakaj tvoje prsi menjajo obliko?
Moj life
Zakaj tvoje prsi menjajo obliko?
naslednji članek
FOTO: Tudi zvezdnice imajo težave z mozolji
Obsedena!
FOTO: Tudi zvezdnice imajo težave z mozolji
Preberite tudi