Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Te stvari izgubi prav vsaka

5. 8. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
surprisedgirl
Brez skrbi, nisi edina.

Saj veš, da se ti večkrat na dan pripeti, da določene stvari ne najdeš, no morda celo večkrat na dan. Le-to izgubiš ravno v trenutku, ko jo najbolj potrebuješ, a je preprosto ni tam, kjer bi morala biti, oziroma tam, kjer si jo pustila. Brez skrbi, nisi edina. Predstavljamo ti najbolj pogoste stvari, ki jih največkrat izgubiš, hkrati pa jih izgubljajo tudi ostala dekleta. 

Ključi
Le-te izgubljajo vsi. No, bolje rečeno, jih vsi založijo. Tega se zaveš v trenutku, ko odhajaš od doma, oziroma, ko se domov odpravljaš. Preprosto jih ni. Torbica je bila že trikrat izpraznjena, a ključev vseeno ni. Še huje, doma zbudiš starše, da te spustijo notri, saj si ti ključe

pozabila doma, na koncu pa ugotoviš, da so bili v žepu torbice, kamor si že večkrat pogledala. 



Dežnik
Težava dežnika je v tem, da je odvečna teža oziroma odvečna stvar v rokah, predvsem takrat, ko zunaj ne dežuje. Večini deklet se zgodi to, da po druženju v zaprtem prostoru ob odhodu ugotovijo, da ne dežuje, zato dežnika ne potrebujejo. Zato o njem niti ne razmišljajo in se domov odpravijo brez njega. Če si bila pri prijateljici, ti ga bo naslednji dan vrnila, škoda je samo to, da si ga na žalost pozabila v lokalu, tam pa ga ni več. 


Druga nogavica
Ne, ni zadnja moda to, da nosiš različne nogavice. Čeprav se nekatere poslužujejo tudi tega. Težava je v tem, da je domači prali stroj skrivni prostor, ki vsrkava tvoje nogavice. Notri gresta 2, ven pa pride samo 1. Le kam je druga izginila? Najde se šele takrat, ko izgubiš tisto, ki si jo prej imela ... Večni problem vseh najstnic in tudi tistih nekoliko starejših. 


Slušalke
Imaš tudi ti pravo zbirko slušalk, seveda tistih originalnih ni med njimi. Pa ne zato, ker bi bila zbirateljica različnih barvnih kombinacij, težava je, da slušalk nikoli ni. Pozabila si jih v smučarski jakni, v torbi za na plažo, založila pod kupom papirja, izgubila v šoli ... Kar naenkrat pa jih imaš polen predal. 


Elastike
Še vedno ne vemo, kaj se dogaja z elastikami. Kam gredo? Nam jih kdo krade? Kaj z njimi počne? Zagotovo jih ni več pri tebi ... Elastike so tako zelo poseben primer, ki se ga preprosto ne da razložiti. Velikokrat se ti zgodi, da si kupiš celoten paket, a jih naslednji teden preprosto ni več. Ali pa vse te barvne kombinacije, ki ne pridejo več do izraza, saj je ena barvna lestvica kar izginila.
Če si že ugotovila, kaj je skrivnost izginjanja elastik, nam prosim zaupaj!!!


Imaš tudi ti kakšno stvar, ki bi jo dodala na naš seznam?

prejšnji članek
Zato se lasje tako hitro zmastijo
Lepotičenje
Zato se lasje tako hitro zmastijo
naslednji članek
Ali kondomi ubijajo zadovoljstvo?
Moj life
Ali kondomi ubijajo zadovoljstvo?
Preberite tudi