Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

5 značilnost, ki jih fantje obožujejo

20. 2. 2018; 10.06
Avtor: K.M.
fant in dekle
In niso povezane s tvojim videzom.

Ste se kdaj vprašale, zakaj moškim niste privlačne, kljub temu, da ste vizualno lepe? Odbijajo jih tudi druge stvari. Istočasno pa obstajajo tudi določene značilnosti, ki jih do ženske dobesedno vlečejo. Katere so to?

- Moški obožujejo nasmejane ženske in ženske, ki z obrazno mimiko kažejo na to, da se počutijo prijetno. Številne študije so pokazale, da bodo moški v množici raje izbrali nasmejano žensko. 

- Obožujejo tudi ženske, ki znajo kuhati, čeprav bi lahko rekli, da tudi ženske obožujejo moške, ki znajo kuhati. Zato naj bo ta aktivnost domena obeh. 

- Številni podpirajo lastne želje svoje partnerke in imajo celo radi, da se ukvarja z lastnimi hobiji. Predvsem zato, ker vedno, da bodo tudi njim pustile prosto pot. 

- Radi imajo kompromise. Zato si za dolgoletne ali življenjske partnerke izbirajo tiste ženske, s katerimi se da pogovarjati. Ženske, ki so odprte za predloge in znajo kdaj pa kdaj tudi v svoji trmi popustiti. 

- Predvsem pa imajo moški radi ženske, ki vidno uživajo v svojem življenju. Ženske, ki ne opravljajo, niso nesramne in niso škodoželjne. Svoj čas radi preživljajo z žensko, ki vedno vidi pozitivno plat zgodbe. 

prejšnji članek
Kdo te je na EMI najbolj navdušil
Obsedena!
Kdo te je na EMI najbolj navdušil
naslednji članek
Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov
Lepotičenje
Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija