Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

3 znaki, da si mu všeč

23. 10. 2017; 12.00
Avtor: KŠ
fantindekle
Je res tako preprosto?

Ujemi njegov nasmeh
Ko je fant res zaljubljen, se verjetno ne bo spogledljivo nasmihal, razen če je res zelo samozavesten. Uporabil bo »polovični« nasmešek, pri katerem se nasmehne samo z eno stranjo ust oziroma samo tisto privzdigne. To pomeni, da je živčen in rahlo negotov, ker ne ve, ali se zanimaš zanj. Če mu boš vrnila rahel spogledljiv nasmešek, mu boš dala vedeti, da ti je všeč ali da se vsaj malo zanimaš zanj. Tako se bo sprostil, ker bo vedel, da ima pri tebi možnosti.
Opazuj tudi adamovo jabolko
Če je fant v družbi sicer zelo samozavesten, se mu bodo v pogovoru s tabo zatikali jezik in besede, jecljav bo in rahlo bo zardeval, poleg tega pa mu bo adamovo jabolko poskakovalo gor in dol. To so znaki živčnosti in tega, da nekaj čuti do tebe.
Kako se drži?
Če si fantu všeč, bo telo obrnil proti tebi, pa če bo stal ali sedel. Ko bo v družbi prijateljev, bo obrnjen proti tebi. Ko se pogovarjata, se lahko zgodi, da se bo nezavedno nagnil bolj proti tebi. Le redko ti bo obrnil hrbet. Če bo ramena in medenico obrnil proti tebi, ko bo govoril, je to bistven znak, da ga privlačiš. Nezavedno bo tudi »dokazoval« svojo moškost, s tem da se bo držal pokončno in trebuh potegnil vase.

prejšnji članek
Plesalci so Sloveniji priplesali naziv svetovnih prvakov
Obsedena!
Plesalci so Sloveniji priplesali naziv svetovnih prvakov
naslednji članek
Prepreči, da se bo senčilo nabralo v očesno gubo
Lepotičenje
Prepreči, da se bo senčilo nabralo v očesno gubo
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija