favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj se lahko naučiš iz nenavadnih zvez?

14. 3. 2018; 01.00
Avtor: KŠ
ljubezenresnica

foto: Arhiv Svet24

Se je tudi tebi zgodilo, da si se zaljubila, ne glede na to, kako nora se ti je zdelo? Če si se tudi ti znašla v nenavadni zvezi, si moraš nujno prebrati tole!

Čeprav nenavadne zveze morda ne bodo trajale, se iz njih vedno lahko kaj naučiš! In to pomeni, da so za nekaj dobre.
Kaj torej lahko spoznaš v takšnih ljubezenskih zvezah?

1. Okrepila se boš
Življenje ni nikoli ni idealno, ljubezen tudi ne. Včasih se vse, kar si dolgo gradila, naenkrat poruši kot hišica iz kart, in s tem se zrušiš tudi ti. In čeprav se ti na začetku zdi, da ne boš našla poti ven, jo vedno znova najdeš in ob tem vsakič odkriješ nekaj novega o sebi. Življenje je pač večno učenje, zato so ti na pot postavljene ovire, s katerimi se moraš spopasti in jih premagati, da lahko stopiš na višjo stopničko. Iz vsakega takega »boja« pa izstopiš močnejša.



2. Z vsako zvezo rasteš
Vsaka ljubezen je drugačna in edinstvena in te nauči česa novega. Seveda pa ni vsem zvezam usojeno, da bodo obstale. Trajajo lahko različno dolgo, kot sta različni tudi njihovi vsebina in globina. Prav gotovo pa v vsakem razmerju spoznaš tisoč in eno stvar, ki ti pomaga oblikovati predstavo o tem, kakšnega fanta si želiš ob sebi in kakšno zvezo bi si rada ustvarila. Zato – čeprav ti je še tako hudo, ko se neko razmerje konča, se spomni, da je tam nekje nekdo, ki ti bo resnično ustrezal in se bo vajinemu odnosu pripravljen predajati prav toliko kot ti.

3. Ugotoviš, da začetna zaljubljenost lahko mine


Verjetno ni dekleta, ki ne bi odraščalo ob pravljicah in romantičnih filmih ter si predstavljalo, da bo tudi njena ljubezenska zgodba takšna. Toda življenje ni pravljica in resnične ljubezni so daleč od tistega, kar vidiš v filmih. Čeprav je res, da se ljubezen preprosto zgodi, teorija o večni ljubezni, ki premaga vse ovire, ne drži. To spoznanje je lahko zelo boleče, vendar te nikakor ne sme odvrniti od iskanja pravega partnerja zase, ki bo pripravljen preskočiti marsikatero oviro za to, da bi vajina zveza uspela. A tudi takrat se bosta morala za dolgotrajno in ljubeče razmerje truditi oba. Kako to gre, pa boš prej ali slej spoznala tudi sama.

prejšnji članek
S tem živilom do lepih in zdravih las
Lepotičenje
S tem živilom do lepih in zdravih las
naslednji članek
Mlada igralka navdušila na prvi premieri
Obsedena!
Mlada igralka navdušila na prvi premieri
Preberite tudi