mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kdaj se mora prijateljstvo končati?

7. 5. 2018; 08.07
Avtor: K.M.
prepir
Je dovolj?

Ne glede na vso prijateljsko ljubezen, ki jo čutiš do nekega drugega dekleta, se bodo številna prijateljstva v tvojem življenju končala. Enkrat bodo odšle one, drugič boš takšno odločitev morala sprejeti ti. Včasih se z leti spremenijo želje in navade, in nekateri ljudje zato preprosto ne morejo imeti več pristnega odnosa, kakršnega so ga imeli morda v začetku osnovne šole ali med poletnimi počitnicami! 

Vemo, da je težko, a včasih je treba sprejeti tudi takšno odločitev.

Ti nisi nikoli pomembna.

Vse več razmerij se deli po pomembnosti, tako ljubezenskih kot družinskih in prijateljskih. Vendar prava prijateljica takšnega odnosa ne podpira oziroma uveljavlja. Pomembne so že najmanjše reči: od tega, da ima čas zate samo takrat, ko si želi ona, in ne takrat, ko jo ti potrebuješ, do tega, da si ne smeš kupiti nekih hlač, ker misli, da bolj pristajajo njej. Narcistične osebe lahko v svoji »zaljubljenosti samih vase« odnose pripeljejo celo do verbalnega nasilja. Zato takšno osebo še pravočasno odstrani iz svojega življenja.
 

Laži niso nikoli dobra odločitev.



Če prijateljico dobiš na laži, potem o vajinem odnosu dobro razmisli, saj lahko celoten odnos temelji na lažeh. Ne glede na to, ali laže tebi ali drugim – kje je razlog za to? V prijateljskem odnosu mora obstajati popolna iskrenost, zato ti mora zaupati resnico o vseh svojih težavah in tegobah, saj sta prav zato prijateljici.

V življenju boš morda spoznala kar nekaj patoloških lažnivk, ki bodo lagale o čisto vsaki stvari, samo zato ker bodo želele imeti boljšo oziroma lepšo podobo pred drugimi. Takšnih oseb pa na koncu dneva ne potrebuješ!

prejšnji članek
Slavna mladenka zopet navdušila
Obsedena!
Slavna mladenka zopet navdušila
naslednji članek
Kako najti pravo prijateljico?
Moj life
Kako najti pravo prijateljico?
Preberite tudi