požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zala. Tvoja druga pipa.

4. 9. 2017; 03.54
Avtor: Š. K.
IMG_9740
Kadar načrtuješ svoja potepanja, spakiraj tudi Zalo (izbiraš lahko med 0,5L, 1L ali 1,5L plastenkami) in se brezskrbno podaj novim doživetjem naproti. Prepusti se spontanim trenutkom in osveži svoj urbani ritem.

Ali si vedela ...

Zala je doma v prestolnici, saj je edina voda črpana iz globin pod mestnim središčem. Z mislijo na okolje je polnjena v delno reciklirane PET plastenke, njena edinstvena kvadratna oblika pa se odlično poda tvojemu urbanemu stilu. 

Vedno jo imej pri roki!

Kadar načrtuješ svoja potepanja, spakiraj tudi Zalo (izbiraš lahko med 0,5L, 1L ali 1,5L plastenkami) in se brezskrbno podaj novim doživetjem naproti. Prepusti se spontanim trenutkom in osveži svoj urbani ritem.

Izberi svoj TOP okus!

Bela breskev, jabolko, limona z grenivko ali malina? Izberi najljubši okus in poskrbi za sadno potešitev žeje na svojih potepanjih. Zala z okusom je nizkoenergijska negazirana pijača narejena na osnovi izvirske vode, ki jo okusno dopolnjuje sadni sok.

Tudi Zala brez sladkorja

Odžejaš se lahko tudi povsem brez slabe vesti in izbereš Zalo z okusom brez sladkorja, nežno osvežitev brez dodatka sladil. Vselej odlična izbira pa je gotovo izvirska voda Zala, ki je nevtralnega okusa in se ponaša z enakimi lastnostmi, kot v svojem izviru.

prejšnji članek
Zayn presenetil z novo podobo
Obsedena!
Zayn presenetil z novo podobo
naslednji članek
Priljubljena skupina Game Over z novim članom in imenom
Obsedena!
Priljubljena skupina Game Over z novim članom in imenom
Preberite tudi