Zala. Tvoja druga pipa.

Kadar načrtuješ svoja potepanja, spakiraj tudi Zalo (izbiraš lahko med 0,5L, 1L ali 1,5L plastenkami) in se brezskrbno podaj novim doživetjem naproti. Prepusti se spontanim trenutkom in osveži svoj urbani ritem.

Ali si vedela ...

Zala je doma v prestolnici, saj je edina voda črpana iz globin pod mestnim središčem. Z mislijo na okolje je polnjena v delno reciklirane PET plastenke, njena edinstvena kvadratna oblika pa se odlično poda tvojemu urbanemu stilu. 

Vedno jo imej pri roki!

Kadar načrtuješ svoja potepanja, spakiraj tudi Zalo (izbiraš lahko med 0,5L, 1L ali 1,5L plastenkami) in se brezskrbno podaj novim doživetjem naproti. Prepusti se spontanim trenutkom in osveži svoj urbani ritem.

PLU_Zala_Advertorial_A4_v07_VIG-1 (1).jpg

Izberi svoj TOP okus!

Bela breskev, jabolko, limona z grenivko ali malina? Izberi najljubši okus in poskrbi za sadno potešitev žeje na svojih potepanjih. Zala z okusom je nizkoenergijska negazirana pijača narejena na osnovi izvirske vode, ki jo okusno dopolnjuje sadni sok.

Tudi Zala brez sladkorja

Odžejaš se lahko tudi povsem brez slabe vesti in izbereš Zalo z okusom brez sladkorja, nežno osvežitev brez dodatka sladil. Vselej odlična izbira pa je gotovo izvirska voda Zala, ki je nevtralnega okusa in se ponaša z enakimi lastnostmi, kot v svojem izviru.