mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

To bi morala vedeti vsaka, ki nosi visoke pete

12. 2. 2018; 10.37
Avtor: A.K.
čevlji

foto: Profimedia

Vsi vemo, da visoke pete škodujejo zdravju, zaradi njih imamo lahko deformacijo prstov, bolečin v hrbtu, težave s krčnimi žilami in še kaj, a tega gotovo nisi vedela.

To je grozljiva novica za vse ženske, ki se nikakor ne morejo odpovedati visokim petkam. V petkah so ženske noge videti daljše in lepše, postava je bolj vitka, z njimi se lepše držimo in samozavest strmo narašča. 

Toliko je govora o nošenju visokih pet, da že vse ženske govorijo v en glas, da so posledice zelo neprijetne, lahko deformirajo stopalo in prste, nošenje lahko privede do težav s koleni in križem, težave so s težiščem in žilami, in še in še bi lahko naštevali.

Pa ste vedeli, da nošenje petk povečuje tveganje za raka? Zakaj, se verjetno sprašujete. Zato, ker nošenje petk povzroča zatekanje nog, kar lahko vodi do poškodovanega tkiva in izgube elastičnosti arterije.

Seveda je pomembna tudi predispozicija, nekateri zbolijo za rakom zaradi genetike, pomembno pa je, da storimo vsekar je v naši moči, da to preprečimo. Če to pomeni izogibanje petkam, poskusite vsaj večino časa preživeti v udobni obutvi.

prejšnji članek
Zvezdniki serije Jaz sem Luna prihajajo v Slovenijo
Obsedena!
Zvezdniki serije Jaz sem Luna prihajajo v Slovenijo
naslednji članek
Miti o maskarah
Lepotičenje
Miti o maskarah
Preberite tudi