favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako flirtati družbenih omrežjih?

31. 7. 2018; 03.15
Avtor: Š. K.
osvajanje triki4_ThinkstockPhotos-99193504
Če ti je flirtanje v živo še prevelika uganka, pa dandanes obstaja veliko socialnih omrežij, prek katerih lahko osvojiš svojega izbranca.

1 DODAJ GA ZA PRIJATELJA
Če boš samo opazovala njegov profil na Facebooku ali Instagramu, se zagotovo ne bo zgodilo nič. Prvi korak, ki ga moraš narediti, je, da ga dodaš za prijatelja. Če te ne pozna dobro, mu poleg prošnje za prijateljstvo napiši še kratko sporočilo, skozi katerega mu še ni treba vedeti, da ti je všeč. Na primer, da so ti všeč njegove fotografije na Instagramu in da ima dober smisel za fotografiranje. Če njegove fotografije niso ravno umetniške, mu tega ne moreš napisati, lahko pa mu napišeš, od kod se poznata.

2 VŠEČKAJ NJEGOVE OBJAVE
Ne tistih, ki jih je objavil že pred pol leta. Počakaj, da bo objavil kaj novega, in to všečkaj. Še posebno če ti bo objava všeč.

3 KOMENTIRAJ NJEGOVE OBJAVE


Pri komentiranju objav moraš biti malo bolj previdna kot pri všečkanju. Vsaj glede komentarjev, ki bi kazali na to, da ga osvajaš. Navsezadnje lahko tvoj komentar vidijo vsi njegovi prijatelji. Zagotovo si ne želiš izpasti kot obupana zaljubljenka. Ko komentiraš, komentiraj na duhovit in splošen način. Če pa bi mu rada povedala kaj zapeljivega, mu to raje napiši v SMS-sporočilo ali zasebno sporočilo.

4 OZNAČI GA
Ko boš objavila ali videla kakšno smešno fotografijo ali video, ga vanj označi. Zagotovo si jo bo ali si ga bo ogledal in bo vedel, da ga imaš v mislih. Če nočeš, da bi bili tvoji občutki do njega preveč očitni, poleg njega označi še kup drugih prijateljev ali prijateljic.

5 OSVEŽI SVOJ PROFIL
Dober vtis na svojega izbranca boš prek socialnih omrežij naredila z dobrim profilom. Naj bo tvoja profilna fotografija nekaj posebnega in naj te opisuje. Če si bolj zaprte narave, naj tvoja fotografija to prikazuje, če se ves čas smejiš, se smej tudi na profilni fotografiji. Na Instagramu zapiši tudi nekaj o sebi. Tako boš izpadla bolj zanimiva. Vsekakor nikoli nimaš preveč zasledovalcev, več kot jih imaš, bolj daješ vtis, da si atraktivna.

6 ODNOS PRENESI V RESNIČNI SVET


S pogovorom prek interneta vajin odnos ne bo mogel napredovati v kaj več. Prosi ga za telefonsko številko oziroma ali bi se dobila in bolje spoznala tudi v živo. Tako bosta videla, ali se ujemata, in če se, lahko kaj kmalu dobiš fanta.

prejšnji članek
Ti znaki kažejo na to, da se bo tvoje življenje spremenilo
Moj life
Ti znaki kažejo na to, da se bo tvoje življenje spremenilo
naslednji članek
Prisrčen trenutek med Justinom in Hailey
Obsedena!
Prisrčen trenutek med Justinom in Hailey
Preberite tudi