Iščeš TOP rokovnik zase?

mi smo ga morda našli namesto tebe ...

Foto: Profimedia

Kljub temu, da se je šola šele dobro zaključila, je trenutno odličen čas, da si omisliš nov šolski rokovnik, ki te bo spremljal skozi celo leto. 

Zakaj? Ker si zagotovo ne želiš, da bi rokovnikov zmanjkalo in ti ne bi dobila najboljšega, hkrati pa lahko že pred koncem počitnic z njegovo pomočjo načrtuješ kakšno aktivnost, ki se je boš udeležila šele v času šole. Mi smo našli rokovnik, ki te bo zagotovo prepričal. Verjamemo, da si ga boš zaželela imeti že zdaj in da ne boš hotela čakati na konec meseca avgusta. 

004203 Danes je moj najljubsi dan 3d.jpg

004204 Vsak dan je lahko super dan 3d.jpg

V knjigarni Felix (Založba Učila)so namreč izdali 2 res prisrčna rokovnika, enega pa si bomo zagotovo omislile tudi me! Na voljo sta v roza barvi in drug v modri barvi, za vsak okus nekaj. Vsebujeta pa 150 nalepk, 2 bralni znamenji, žep za shranjevanje, mesečne in letne preglede, urnike, predloge za ustvarjanje, koledarje počitnic, beležke in sezname. 

004205 Vsak dan se smej 3d.jpg

Za tiste, ki pa si želite stvari zapisovati že avgusta, pa so pripravili še prav poseben letni rokovnik, ki se bo pričel že avgusta 2017, uporabljala pa ga boš lahko vse do konca leta 2018! 

Noro, kajne?