Ekskluzivna priložnost za vse, ki se želite pojaviti v reviji

Bi se rada udeležila pravega fotografiranja in svoje fotografije občudovala v reviji?

Tako poteka snemanje fotostripa.

Tako poteka snemanje fotostripa.

Si si vedno želela biti v reviji? Želiš, da bi enkrat stala pred profesionalnim fotografskim objektivom? Si želiš postati model ali igralka? Če si vsaj na eno vprašanje odgovorila pritrdilno, beri naprej!

Revija TOP! Za najstnike ti ponuja možnost, da se udeležiš snemanja fotostripa. Kaj boš pri tem dobila? Spoznala boš nove prijatelje, nekaj ur se boš noro zabavala, tvoje fotografije bodo objavljene reviji, poleg tega pa imaš možnost nekaj fotografij tudi dobiti.

Koga iščemo? Fante in dekleta stare od 12 do 18 let, ki uživajo v poziranju, igranju in bi radi pridobili nove izkušnje in spoznali nove prijatelje ter se dobro zabavali. Lahko se prijavita tudi skupaj s prijateljem/ico, lahko se prijaviš s svojim fantom/punco ali pa kot skupina prijateljev (3-4 osebe).
Kdaj bo snemanje? Snemanje bo v mesecu maju v Ljubljani.
Kako se prijaviš? Pošlji nam svojo prijavo na zasebno sporočilo na facebook strani revije Top!, ali pa nam pošlji elektronsko sporočilo na naslov najstnica@media24.si. V prijavi zapiši ime in priimek, starost, kraj bivanja, telefonsko številko in zakaj bi rad/a nastopila v fotostripu!