Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

9 razlogov, zakaj je kul biti samski

24. 2. 2018; 07.00
Avtor: Ana/Revija Top!
samska
Gledanje romantičnih filmov, branje knjig, člankov, pa še tvoja prijateljica ima fanta.

In tudi ti bi rada imela fanta, pa nisi še nikogar spoznala. Začela si se spraševati, kdaj boš tudi ti spoznala kakega fanta, s katerim bi bila par in bi se imela lepo. A vedi, tudi v zvezi ni vse popolno. In tudi ta čas, ko si samska, moraš kar najbolje izkoristiti. Poglej si razloge, zakaj.

1. Spoznaj sebe
Posveti se sebi in ugotovi, kaj ti najbolj ugaja. Res si še mlada, pa vendar moraš ugotoviti, kaj te osrečuje in kaj bi rada dosegla v življenju. Postani samozavestna, nauči se postaviti zase in reči kdaj tudi ne. Tako boš tudi počasi spoznavala, kakšnega fanta hočeš ob sebi, in počasi boš videla, da to mogoče ne bo tisti prvi fant, ki bi hotel biti s teboj.
2. Spoznavanje različnih fantov


Spoznavaj fante, ne se jim upirati, čeprav ti fant ni všeč, pojdi z njim na pijačo in ga spoznaj. Tako boš počasi ugotovila, katere lastnosti želiš, da ima tvoj fant. Mogoče boš ugotovila, da hočeš športnika ali fanta, ki ima rad otroke, ali fanta, ki bi imel rad živali. Pa ne samo notranjost, tudi po zunanjosti boš videla, kakšni fanti ti najbolj ustrezajo, in počasi boš spoznala, da mogoče ni ravno pametno hoditi z vsakim, ki pokaže zanimanje zate.
3. Počni, kar koli hočeš
Svobodna si, vsak trenutek lahko počneš kar koli. Lahko greš s prijateljicami v kino ali na pijačo in se zraven še spogleduješ s fantom pri sosednji mizi. Lahko greš na pijačo s svojim najboljšim prijateljem in se z njim zaklepetaš za nekaj ur. Sama se lahko odpraviš na sprehod, v gledališče, vzameš si čas zase ali za svoje prijatelje in prijateljice.
4. Manj drame


Ne sprašuj se ves čas, ali bo odpisal ali ne, ali me bo poklical ali ne. Sem mogoče zadnjič preveč kričala nanj?! Pa saj je bil sam kriv. No, zdaj bi pa res lahko že poklical. Daj, no, pokliči me. No, vsega tega si mirno odrešena in v tem času lahko veliko narediš.
5. Druži se s svojimi prijateljicami
Ves svoj ljubi čas lahko preživljaš s prijateljicami, klepetaš o oblekah, vseh luštnih tipčkih, tisti hudi novi maskari, ki je ravnokar prišla na police. Tako jih boš tudi bolje spoznala in ugotovila, da imate še kakšno skupno točko, za katero niti ne veste. Svoje prijateljstvo boste tako lahko utrdile in si potem res stale ob strani tudi v težkih trenutkih.
6. Energijo porabi za druge stvari


Če želiš imeti trdno razmerje, moraš vanj vložiti tudi kar precej svoje energije. Tako pa lahko to energijo porabiš zase in jo vložiš vase. Mogoče si želiš izboljšati ocene v šoli – vloži energijo v to. Nikar pa ne vlagaj energije v to, da razmišljaš, zakaj ne moreš dobiti fanta. Ko bo prišel tvoj čas, boš tudi ti spoznala svojega pravega fanta, ki ga boš imela rada in boš z veseljem zanj porabljala svojo energijo.
7. Svoje težave
Ukvarjaš se le s svojimi težavami, poslušaš le svoje težave ali še težave, ki jih ima prijateljica. Če imaš fanta, se moraš ukvarjati s svojimi težavami, pomagati fantu reševati njegove težave in mu biti v oporo – seveda moraš tudi sama pričakovati enako od njega –, hkrati pa se moraš mogoče še ukvarjati s težavami, ki so nastale v razmerju.
8. Filmi, knjige, večeri doma


Mirno lahko preživljaš večere doma, na kavču, s pokovko, ki ti je sploh ni treba deliti, gledaš tisto romantično komedijo, pri kateri vedno na koncu jokaš in porabiš robček ali dva. Ali pa bereš svojo najljubšo knjigo že tretjič, ne da bi ti vmes mobi zvonil in motil tvoj mir. Ravno tako, če nočeš nikamor zvečer, pač lepo ostaneš doma in uživaš.
9. Izobraževanje
Čas, ko si samska, izkoristi za različna izobraževanja, ki se jih lahko udeležiš. S tem si boš nabrala nova znanja, ki ti bodo pozneje v življenju koristila, spoznala nove prijatelje in prijateljice, mogoče pa boš spoznala kakega prijetnega fanta, ki ima enaka zanimanja kot ti in podoben pogled na življenje.

prejšnji članek
5 hitrih zajtrkov
Moj life
5 hitrih zajtrkov
naslednji članek
Kaj spalni položaj pove o tvoji osebnosti?
Moj life
Kaj spalni položaj pove o tvoji osebnosti?
Preberite tudi