Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj uničuje romantično vzdušje?

24. 1. 2018; 04.36
Avtor: Š. K.
dv1708030
Romantika je eden od temeljev uspešne zveze, ki pa je bila nekoč veliko lažje dosegljiva, kot je danes. Svet se spreminja in modernizira, kar vpliva tudi na romantiko in odnose v razmerju. Če te zanima več o tem, kaj vpliva na romantično vzdušje in ga uničuje, beri dalje.

Nekoč, ko še niso poznali računalnikov, mobilnih telefonov in podobnih drugih modernih pripomočkov, je bila romantika dosegljiva in uspešna na vsakem koraku. Večerja ob svečah in glasbi ali pa na primer ležanje na travi pod zvezdami in še mnoge podobne situacije so bile nekaj običajnega. Danes pa je težko doseči takšne spontane in romantične trenutke, saj nas na vsakem koraku prekine mobitel ali pa se človek na primer težko odklopi od interneta za dlje časa, saj se boji, da bo kaj zamudil. Toda pozor! Če si želiš romantičnih trenutkov s svojim izbrancem, se moraš nujno izogniti določenim dejanjem, ki ti jih predstavljamo spodaj.

Česa ne smeš? Obujati preteklosti!


Gotovo največja napaka, ki jo lahko narediš sredi romantičnega zmenka, je, da začneš omenjati bivšega. Zakaj je to sploh potrebno, če pred teboj sedi simpatičen mladenič, ki si te želi? Nujno pozabi na bivšega oziroma pozabi na vse bivše fante in se osredotoči na tukaj in zdaj. Če ti to ne bo uspelo, ne boš nikoli razvila uspešnega razmerja, saj si noben fant ne bo želel ostati v tvoji bližini. Tako kot tebe zmoti, kadar tvoj dragi omeni ime bivšega dekleta, tudi njega zaboli, če storiš enako. Prvi pogoj za romantiko je torej, da oba pozabita na preteklost in začneta živeti v sedanjosti, ki poteka v tem trenutku.

Internet med zmenkom


Prav tako neprimerno dejanje, ki v trenutku uniči romantiko, je preverjanje e-pošte in Facebooka na telefonu med zmenkom. Ukvarjaj se s tem pozneje, ko je konec zmenka, saj ni nič tako pomembno, da ne bi moglo malo počakati. Edini primer, ko ti je med zmenkom dovoljeno dvigniti telefon, je, če te pokličejo starši, medtem ko prijateljice lahko počakajo. Pusti telefon med zmenkom v torbici in ga utišaj, da te ne bo motil. Če pričakuješ pomembno novico, se fantu opraviči in pojdi na stranišče ter tam preveri, ali imaš kakšen zgrešen klic oziroma ali si prejela pomembno elektronsko pošto. Za mizo torej pozabi na mobitel in se posveti le njemu.

prejšnji članek
Tako boš lažje vstala
Lepotičenje
Tako boš lažje vstala
naslednji članek
Za tvoje zdravje je obvezno, da so tvoja oblačila takšna
Moj life
Za tvoje zdravje je obvezno, da so tvoja oblačila takšna
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska