GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Te je očaral prijateljičin bivši?

21. 9. 2017; 03.34
Avtor: K.Š.
ljubezen
Spoznala si ga prek svoje najboljše prijateljice in že od prvega trenutka si nanj gledala z drugačnimi očmi

Dokler je pripadal njej, je bil on zate tabu tema, zato si se izogibala temu, da bi ti postal všeč. Zdaj pa sta se razšla. In to je pravi čas zate, da razkriješ svoja čustva. Se morda bojiš, kako se bo nanje odzvala tvoja najboljša prijateljica?

Bodi zelo pazljiva na:
Spor, do katerega lahko pride med vama s prijateljico. Čeprav ga je ona pustila za seboj, to še ni razlog, da moraš takoj planiti nanj. In natančno to ti bo odgovorila, ko ji boš zaupala, kaj se ti plete po glavi. V najslabšem primeru bo tvojo ljubezen do njega videla kot izdajo in se v tvoji bližini ne bo več počutila dobro. Kaj pa, če ti ravno v tistem trenutku zaupa, da ga še ni prebolela in da še vedno čuti nekaj do njega? Se boš umaknila ali boš pustila svojim čustvom, da pridejo na plan?
Strategija:
Vsekakor moraš odkrito govoriti s prijateljico. Tako bo vsaj vedela, da ni bila ogoljufana. Tudi če ti pove, da je še vedno zaljubljena vanj, ne smeš imeti slabe vesti. Bila si odkrita in to je v tem primeru največ, kar lahko storiš. Če ti prijateljstvo pomeni več, se boš v tem primeru morala umakniti in pozabiti svojo ljubezen. Seveda se moraš najprej prepričati, ali je pravi zate. Pokloni sama sebi vsaj ta odgovor, pa boš na koncu ocenila, kaj se ti zdi bolj pomembno.

prejšnji članek
Če si po horoskopu to, moraš spremeniti svoje obnašanje v razmerju
Moj life
Če si po horoskopu to, moraš spremeniti svoje obnašanje v razmerju
naslednji članek
Družina Hadid skupaj na modni brvi
Lepotičenje
Družina Hadid skupaj na modni brvi
Preberite tudi