Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Imaš strto srce?

7. 3. 2018; 09.24
Avtor: K.M.
osamljeno dekle
Brez panike!

Fant te zapusti in v trenutku se ti sesuje ves svet. Ne predstavljaš si, kako se boš sploh lahko pobrala in živela naprej. Punca, glavo pokonci! Ni konec sveta in življenje teče dalje. Morda bo na začetku težko in boš potrebovala kar nekaj časa, da se ti bo ranjeno srce zacelilo, a verjemi, da bo kmalu bolje. Obstaja kar nekaj prednosti, ki jih prinese razhod s fantom. Ne verjameš? Preberi jih.

1. SPOZNALA BOŠ, KAKO LJUBLJENA SI


Izguba ljubezni ti bo pomagala odpreti oči, da te imajo radi tudi drugi ljudje. V času zveze se hitro zgodi, da si tako zasedena s svojim fantom, da pozabiš, da ljubezen ne pomeni samo, da imaš rada svojega fanta. Tu so še drugi ljudje, ki jih imaš prav tako lahko rada in oni tebe. Najboljši prijatelji in družina so tisti, ki ti bodo v tvojih težkih trenutkih nudili največjo oporo. Poleg tega pa boste spet lahko okrepili medsebojne vezi.

2. UVIDELA BOŠ RESNICO


Vemo, kako težko se je spopasti z dejstvom, da si izgubila svojega sanjskega fanta. Z njim si si verjetno predstavljala svojo prihodnost. A vendar, v vajini zvezi verjetno nekaj ni delovalo, tako kot bi moralo. V vajinem primeru je očitno te minuse videl fant, zdaj ko je vajino zvezo končal, pa boš počasi te minuse spoznavala tudi ti. Včasih ti mora nekdo zlomiti srce, preden ugotoviš, da ni pravi zate. Verjemi, da bo prej ali slej prišel čas, ko bo v tvoje življenje vstopil nekdo, s katerim boš srečnejša, in takrat boš hvaležna, da se je zgodilo tako, kot se je. Če ne drugega, kdo bi si želel biti skupaj z nekom, ki ti ljubezni ne bi vračal.

3. NAUČILA SE BOŠ BITI SAMA
Po dolgotrajnem razmerju je popolnoma normalno, da se boš veliko časa počutila samo. Na začetku ti bo težko, a prej ali slej se boš naučila, kako biti sama, ne da bi se počutila osamljeno. Odkar nimaš več nekoga, ki ti ves čas stoji ob strani, je čas, da se naučiš s problemi spet spopasti sama. Verjemi, da si tega sposobna. To ti bo pomagalo okrepiti samozavest in ti dalo občutek neodvisnosti. Najprej moraš imeti rada sebe, preden imaš lahko rada še koga. Samozadostnost bo dober temelj tudi za tvojo naslednjo zvezo.

4. NAUČILA SE BOŠ LJUBITI
Z vsakim zlomljenim srcem se o ljubezni in svojih čustvih naučiš nekaj več. Žal ljubezen ni vedno večna, a bodi hvaležna, da se je zgodilo, saj je stanje zaljubljenosti nekaj najlepšega, kar lahko doživiš. Naslednjič ko se boš zaljubila, boš bolj odprta za svoja čustva in vse bolj jih boš znala izražati, če se le ne boš zaprla. Bolečina, ki jo doživljaš, ti bo pomagala, da boš pri naslednji izbiri bolj previdna. Ne zapleti se z nekom le zato, da ne boš sama. Ko bo prišel pravi, ga boš znala ceniti, vse izkušnje iz preteklosti pa ti bodo v pomoč in ljubila boš še bolj, kot si do zdaj.

prejšnji članek
Challe Salle in Erik navdušila
Obsedena!
Challe Salle in Erik navdušila
naslednji članek
Kako nositi rdeče čevlje?
Lepotičenje
Kako nositi rdeče čevlje?
Preberite tudi