Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako ga naj pozabim?

9. 1. 2018; 06.00
Avtor: K.M.
tumblr_inline_msxg0dJ3w81qz4rgp
''Že dolgo sem zaljubljena v fanta, ki ga hočem pozabiti, pa ne morem.''

''Že dolgo sem zaljubljena v fanta, ki ga hočem pozabiti, pa ne morem. Kako ga naj pozabim? Zagotovo vem da on ni vame, čeprav mi prijateljica govori, da ne morem biti tako prepričana, saj me on dostikrat pogleda, enkrat se mi je celo nasmehnil. Spodbuja me, naj ga ogovorim, ampak si ne upam. Kaj naj naredim?''

Glavno vprašanje je, kaj je res, kaj pa je samo interpretacija – tako tvoja kot prijateljičina. Torej, lahko je res zagledan vate, a nič naredi, prijateljica ima prav, pa si samo ti ne upaš opaziti znakov. Lahko pa je ravno obratno – prav imaš ti in ona vidi situacijo veliko bolj rožnato, kot je, da bi te spodbudila, spravila v boljšo voljo, ker si tega tako želi zate. Vedeli ne bomo, kako je, če ne bomo preverili, to veš.

Čisto malo verjetneje – in sedaj še jaz vnašam tretje (ne nujno resnično) mnenje je, da če bi šlo za veliko in noro ljubezen, bi se morda pa le že kaj zgodilo v tem dolgem času.
Kajti če in ko enkrat veš, da pa resnično ni možnosti pri njem, nima več smisla, da vztrajaš, si zapiraš možnost za novo ljubezen. Tedaj je najpametneje iti naprej, začeti od začetka, ne pa vedno znova staviti na srečko, ki ti ničesar ne prinaša. Saj tudi v življenju ne počneš ničesar, kar nima smisla. V tem primeru se ne opiraj na smehljaje, ampak se odloči, da ga boš prebolela in začela znova. Odpri se drugim možnostim. Ukvarjaj se s sabo in s svojimi konjički, cilji. Napravi nekaj iz sebe in bodi odločna, zasij v vsem, kar si, hkrati pa se druži tudi z moškimi prijatelji. Kot bi mignil, bo nekdo drug pritegnil tvojo pozornost.

Preden pa se lotiš zadnjega odstavka, pa vendarle preveri, kako stvari stojijo. To lahko namreč izvedeš čisto preprosto, že če ga kaj vprašaš, ogovoriš, za kaj malega prosiš in opazuješ, ali se navdušeno pogovarja s tabo ali te na hitro odpravi ali celo popolnoma prezre tvoj nagovor. Drzno se spopadi z izzivom, potem pa pogumno naprej.

prejšnji članek
Gigi Hadid ujeta med sprehodom s samorogom?
Obsedena!
Gigi Hadid ujeta med sprehodom s samorogom?
naslednji članek
Hailey Baldwin pokazala svoje izklesano telo
Obsedena!
Hailey Baldwin pokazala svoje izklesano telo
Preberite tudi