Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako se znebiti fanta, ki ti ni več všeč?

13. 3. 2018; 06.00
Avtor: Ana//Top! Za najstnike.
slaborazmerje

foto: Arhiv Svet24

Vsako dekle se prej ali slej znajde v položaju, ko jo osvaja fant, ki pa njej ni niti malo všeč. Kaj narediti v takšni situaciji?

Eden od fantov se je zaljubil vate in zdaj se vedno pojavi tam, kjer si ti, vedno te opazuje, ko si v bližini, zadnjič, ko ravno nisi imela dežnika, se je ponudil, da ti posodi svojega. Vedno hoče ujeti tvoj pogled, dodal te je na Facebooku in samo še vprašanje časa je, kdaj se bo dokopal do tvoje telefonske, tebi pa njegova pozornost nikakor ne ustreza in ti ni niti malo všeč. V svoji glavi imaš verjetno tisoč načrtov, od tega, kako bi ga izstrelila na luno ali pa preselila na drugi konec Slovenije, samo da bi dobila svoj mir.

Lažno upanje


Prva stvar, ki jo lahko narediš, je, da poskrbiš, da mu nikakor ne daješ lažnega upanja. Čeprav ti je pripravljen odstopiti dežnik v nalivu in si ga ti pozabila doma, moraš reči ne. Paziti moraš na vsak najmanjši gib, ki ga boš naredila v njegovi bližini, saj si bo lahko vsako tvojo potezo razlagal, kot da ti je vsaj malo všeč. Ko ga zavračaš, mu moraš dati jasno vedeti, da nima možnosti pri tebi. Po nekem času bo verjetno odnehal sam.

Ne pokaži zanimanja zanj
Čeprav ga imaš na Facebooku med prijatelji (zakaj že?) in čeprav je objavil tvoj najljubši citat za status, se zadrži in ne všečkaj, ne piši komentarjev, saj si bo vsa takšna dejanja predstavljal, kot da te zanima. Ravno tako če se nekje srečata in se on želi pogovarjati s teboj, mu odgovarjaj na kratko in nezainteresirano. Vmes pogleduj okoli, napiši SMS prijateljici in se čim prej poberi od tam.

Ignoriraj ga


Mogoče boš največ dosegla s tem, da ga boš popolnoma ignorirala in se mu izogibala v tako velikem loku, kot je mogoče. Čeprav ti piše SMS-e, te kliče, ti piše sporočila na Facebooku, ne odgovarjaj, čeprav si že skoraj dokončno izgubila živce. Vztrajaj, enkrat bo obupal.

Kaj pa, če imam fanta?
Čeprav ga nimaš, si ga lahko omisliš in se dogovoriš s kakšno prijateljico, da te pokliče, ko je on v bližini, in imata dolg romantičen pogovor, ali pa prijateljicam razlagaš, kako super in dober je tvoj novi fant. Fant pa naj bo z drugega konca Slovenije in potem lahko samo upaš, da ne bo ugotovil, da tvoja sanjska ljubezen ne obstaja.

Pogovor


Ko ne deluje nič od zgoraj naštetega, ti ostane še pogovor z njim. Sestani se z njim v mestu ali pa v parku, nekje, od koder boš zagotovo lahko odšla, če postane neznosno. Lepo mu povej, da te ne zanima, čeprav bi mu najraje zabrusila, da boš dobila boljšega fanta, kot je on. Predvsem si predstavljaj, kako bi bilo tebi, če bi ti tvoja simpatija to rekla. Povej mu, da te on ne zanima, ker ti je že nekaj časa všeč nekdo drug, in da bo tudi on gotovo spoznal osebo, ki mu bo vračala ljubezen.

Ima mojo telefonsko
Ves čas te kliče in pošilja sporočila, in ta sporočila so vse bolj podobna grozilnim. Čeprav si se z njim pogovorila, se sporočila nikakor ne nehajo. Sporočila shrani, če jih boš morda potrebovala pozneje, obišči svojega mobilnega operaterja in zamenjaj telefonsko številko.

Povej nekomu
Če fant postane izredno vsiljiv in nič ne pomaga, je najbolje, da to zaupaš nekomu odraslemu in da skupaj nekaj storita oziroma da ta oseba ukrepa in te zaščiti pred njim.

prejšnji članek
Zayn Malik ne sledi več Gigi Hadid na Instagramu
Obsedena!
Zayn Malik ne sledi več Gigi Hadid na Instagramu
naslednji članek
Sta se Selena in Justin res spet razšla?
Obsedena!
Sta se Selena in Justin res spet razšla?
Preberite tudi