Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Moj life
 

4 koraki do popolnega poljuba

25. 7. 2018; 05.00
Avtor: K.M.
lubckanje
Ali res obstaja recept za popoln poljub?

Ljudje poljube in poljubljanje doživljamo na različne načine. Zato je tudi težko zapisati edinstveni recept, ki bi veljal za vse ljudi. Najbolj pomembna je seveda kemija med osebama, ki se poljubljata. Če je ni, jo težko kar pričaraš. Vseeno pa ti predstavljamo 4 ključne korake, ki lahko ta prijeten del razmerja naredijo že skoraj popolnega. Če se le vse poveže tako, kot se mora ...

Poskrbi za svoj zadah

Čeprav te mora imeti fant rad takšno, kakršna si, se verjetno tudi ti ne želiš poljubljati s takšnim, ki ima nevzdržljiv zadah. Zato poskrbi, da ga ne bo odgnal že vonj tvojega kosila, ali pa morda celo tvoj naravni vonj. Dovolj je že, če skrbiš za redno ustno higieno, kdaj pa kdaj pa uporabiš tudi ustno vodico in poprimeš po kakšnem osvežilnem bonbonu. Seveda pa se moraš kdaj prilagoditi tudi celotni situaciji. 

Poljuba ne načrtuj

Spontani poljubi so najboljši in v takšnih bosta oba najbolj uživala. Ne razmišljaj preveč in ne načrtuj. Prepusti se toku in sprejmi tudi poljub svojega fanta, ki ga nisi pričakovala.

Vključi tudi svoje oči

Pri poljubih oči odigrajo ključno vlogo. Če bo fant v tvojih videl, da ne kažeš pravega zanimanja, se bo hitro ohladil, kemija pa se bo prekinila. Raziskave pa so tudi pokazale, da je samo poljubljanje še bolj prijetno, če to počneš z zaprtimi očmi. 

Pomembno je, kdo je na drugi strani

Nenazadnje pa je na koncu vedno pomembno to, s kom se dejansko poljubljaš. Če prvega poljuba še nisi doživela, ne hiti v to brezglavo, samo zato, da bi lahko naredila kljukico. Počakaj na fanta, pri katerem si boš poljuba dejansko zaželela, zaradi njega. 

prejšnji članek
Brez strahu pred celulitom
Moj life
Brez strahu pred celulitom
naslednji članek
Selena Gomez podrla rekord Beyonce!
Obsedena!
Selena Gomez podrla rekord Beyonce!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija