Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Na kaj padamo dekleta?

19. 6. 2017; 01.30
Avtor: Ana K.
7f6821e40aed2334b73c86fb6f8eeed9

Je to fant tvojih sanj?

Kakšni fantje privlačijo nežnejši spol?

Verjetno si se kdaj že vprašala, kakšno mora biti dekle, da bo privlačno za nasprotni spol? No, tokrat pa ti razkrivamo nekaj drugega, in sicer, kakšen mora biti fant, da očara dekle. Dekleta smo vprašali, na kakšnega fanta padajo. Te zanima, kaj so povedale? Preveri.

Samozavest
Punce imate rade fante, ki so samozavestni in verjamejo vase. Zaupale ste nam, da vas privlačijo samostojni, neustrašni fantje, ker se tako ob njih počutite varne. Ali to drži tudi pri tebi? So ti bolj všeč fanti, ki verjamejo vase, ali tisti, ki mislijo, da ne zmorejo ničesar in se vsakega novega izziva takoj ustrašijo? Mislimo, da boš izbrala prvo.

Urejenost
Drugo mesto je zasedel odgovor 'urejen, moden, čist'. Torej, ti veliko pomeni to, da fant skrbi zase in za svoje telo. Mislimo, da imaš prav. Če fantje od tebe zahtevajo, da si urejena, lepo oblečena, fit, nadišavljena, zakaj ne bi ti zahtevala enako?

Pozornost
Tretji najpogostejši odgovor pa je bil ta, da morajo biti fantje pozorni. Punce imate rade lepe besede, posvetila, presenečenja. Najstnica torej sporoča fantom, da če želijo osvojiti vaša srca, potem naj bodo kavalirji in naj ne pozabijo na lepe komplimente in majhne pozornosti, ki bodo še dodatno ogrele tvoje srce in povečale ljubezen med vama.

prejšnji članek
Sestrske težave? Kendall v družbi Kylinega fanta ...
Obsedena!
Sestrske težave? Kendall v družbi Kylinega fanta ...
naslednji članek
Zayn izdal svojo modno kolekcijo
Lepotičenje
Zayn izdal svojo modno kolekcijo
Preberite tudi