Nekatera dekleta si fantov ne zaslužijo!

Slabe lastnosti dekleta.

Ves čas prebiraš kako ga osvojiti, kako ga spoznati, kdo si te zasluži in kdo ne. Verjetno je napočil čas, da se sprijazniš tudi s tem, da si ga včasih preprostno ne zaslužiš ti. Zaradi svojega obnašanja in lastnosti, ki kar kličejo po tem, da te zapusti.

Tako je, tudi ti lahko imaš tiste lastnosti, ki so negativne, slabe, morda celo žaljive do tvojega fanta. Te lastnosti, oziroma tvojo obnašanje, govorijo o tem, da si ti fanta ne zaslužiš. Čeprav on naredi vse, kar je v njegovi moči, si sam ne zasluži takšnega obnašanja ali odnosa, ki ga dobi s tvoje strani.

Varanje
Najhujše so vse oblike varanja. V to je všteto tudi spogledovanje, kosila z drugimi fanti, ki niso prijateljsko naravnana, laganje o tem, da nisi v zvezi, poljubi, otipavanje, seksi ples na petkovi zabavi in seveda spolni odnos. Zakaj bi tebe tvoj fant spoštoval, če se do njega vedeš na tak način?

Laganje
Takoj za varanjem so na vrsti laži. Tudi to, da mu prikrivaš s kom greš na pijačo, da mu lažeš o družbi, ki se je odpravila v kino, že laganja o tem, da imaš domačo nalogo, v resnici pa gledaš televizijo, si ne zasluži. Verjemi, da bo boljše za vajin odnos, če boš po pravici povedala, da nisi pri volji za kakšno dejavnost, kot pa če boš iskala izgovore v lažeh.

Nespoštovanje
Fanta moraš vedno spoštovati. Ne glede na to, ali si slabe volje ali ne. Tudi pred prijateljicami se moraš do njega obnašati tako kot v zasebnosti. Ne žali ga in ne ponižuj.

Premalo ljubezni
Naklonjenost mu moraš izkazovati na vsakem koraku. Objemi v javnosti, poljubi, držanje za roke ... Če to počneta, ko sta sama, počnita enake stvari tudi takrat, ko so z vami vajini prijatelji. Moraš mu dokazati, da se ne sramuješ vajinega odnosa.

Če imaš eno od naštetih lastnosti, ti moramo odpreti oči: vajina zveza je obsojena na propad. Če še ni prepozno, se hitro spremeni in jo še reši, če si tega seveda želiš.