Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Od takšnega dekleta fantje bežijo

8. 4. 2018; 01.00
Avtor: Ana K.
Why-girl-angry-with-boy-angry-woman
Znebi se teh lastnosti.

Se sprašuješ, zakaj si osamljena in se čisto noben fant ne zmeni zate? Morda imamo mi odgovor na tvoje vprašanje. Najstnica ti razkriva kaj je tisto, kar fanta odbija od tebe. Če si takšna, mu enostavno nisi zanimiva, zato se skušaj znebiti teh lastnosti.

Stalno govoriš o bivših
Ali v fantovski družbi neprestano govoriš o svojem bivšem? No, že to je zadosten razlog, da fanta odženeš stran od sebe. S tem mu daješ občutek, da si nadležna, obsedena in da še nisi prebolela pretekle zveze. Skratka, čeprav v srcu še nekaj čutiš do bivšega, ga skušaj pozabiti. Morda pa ti bo ta fant pred tabo zacelil vse rane.

Si nedostopna
Se zapiraš vase in ne hodiš v družbo? No, tako obstaja res majhna verjetnost, da boš spoznala svojo sorodno dušo. Bodi družabna, pozitivna, komunikativna in nasmejana. Takšna dekleta imajo fantje radi. Hkrati pa se ne delaj nedostopne. Če se boš zaprla vase, se boš zaprla tudi za ljubezen.

Preveč tuhtaš
Naj ti povemo, da popolnega fanta ni. Vedno bo imel nekaj, kar ti ne bo všeč. Zato ne tuhtaj preveč in ga ne ocenjuj po kriterijih, ki si jih zapisala v svoj dnevnik. Daj mu priložnost in ga bolje spoznaj. Morda pa se med vama razvije posebna kemija.

prejšnji članek
FOTO: Justin Bieber užival s svojo družino
Obsedena!
FOTO: Justin Bieber užival s svojo družino
naslednji članek
V treh korakih do svetlečih las!
Lepotičenje
V treh korakih do svetlečih las!
Preberite tudi