reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

To napoveduje konec tvoje zveze

13. 11. 2017; 02.00
Avtor: Ana K.
man-walking-away-from-sad-woman
Ti znaki razkrivajo, da se tvoja zveza približuje koncu.

Že kar nekaj časa slutiš, da v vajinem razmerju nekaj škripa, a si tega ne želiš priznati? Vsak par naleti na težavno obdobje, a bistveno je, da ugotoviš, da so nekatere stvari nepopravljive in da je takrat razhod neizbežen. Brez veze je vztrajati v zvezi, ki je obsojena na propad. Razkrivamo indikatorje, ki ti bodo pomagali prepoznati, da je konec.

S fantom sta se odtujila
Si opazila, da s fantom nikamor več ne gresta skupaj? To je znak, da sta se odtujila in si ne želita bližine drugega. Poišči vzroke za ta umik. Če misliš, da se situacijo da rešiti, vztrajaj, če pa si vsega naveličana in veš, da sta skupaj samo še zato, ker si ne upata priznati tega in povedati v obraz pa je bolje, da čim prej položita karte na mizo.

Komaj čakaš, da kam odide za dalj časa
Se veseliš, ko ti fant pove, da mora z družino odpotovati za kakšen teden? No, s tem ni nič narobe, če si želiš malo predaha, če pa te njegova bližina utesnjuje pa vse kaže na to, da si se zveze naveličala in bi rada ponovno izkusila samski stan.



Med vama ni več komunikacije
Si ničesar več ne zaupata in se o ničemer več ne pogovarjata? Potem sta prišla do mrtve točke, ko je potrebno nekaj ukreniti. Prepiri in očitki niso priporočljivi. Recita bobu bob in si priznajta, da je konec.

Drug drugega ne upoštevata
Ali vsak od vaju dela vse po svoje in ne upošteva mnenje drugega? To ni prav. Zveza lahko normalno teče, če gradita odnos na kompromisih in na medsebojnem spoštovanju. Ne moreš slediti samo svojim ciljem, ampak upoštevaj tudi njegove želje. Če boš ugotovila, da to ni mogoče, potem je bolje, da za nekaj časa prekineta.


Najstnica ti svetuje, da slediš svojemu srcu in da takrat, ko začutiš, da ti zveza ne daje več tistega, kar si želela, enostavno prekineš. Verjemi, da ne bo konec sveta in da nekje nate čaka fant, ki si si ga vedno želela in je tvoja sorodna duša.

prejšnji članek
Dove Cameron ni več videti tako
Obsedena!
Dove Cameron ni več videti tako
naslednji članek
Shawnu Mendesu nagrada MTV za najboljšega izvajalca
Obsedena!
Shawnu Mendesu nagrada MTV za najboljšega izvajalca
Preberite tudi