Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

To so znaki, da ti bo strl srce

9. 12. 2017; 12.00
Avtor: Ana K.
Broken-heart-love-of-young-girl-funny-face
Pravočasno spoznaj, da ni pravi zate.

Čutiš, da ni pravi zate pa še kar ne želiš verjeti svojim občutkom? Potem bodo ti znaki, ki ti jih bomo predstavili kot nalašč zate. Pomagali ti bodo razumeti, da ta fant enostavno ni pravi, zato raje prekini razmerje, kot pa da dovoliš, da ti ta nesojeni princ stre srce.

Ti velikokrat reče “predobra si zame”?
Temu lahko rečemo, kar rdeči alarm. Več kot očitno tvoj fant ni pripravljen na zvezo. S tem ti je dal vedeti, da nima časa in energije, da bi ju vlagal v vajin odnos. Čas je, da mu rečeš 'adijo'.

Poznaš stavek: “Potrebujem več prostora zase”?
Je mogoče res, da ga preveč omejuješ pri njegovih odločitvah? Morda pa ti sploh nisi nič kriva za to in so to le njegovi izgovori, da bi bil več časa s prijatelji. Nujno se pogovorita in boš videla, kaj in kako naprej.

Je tvoj fant mamin sinček?


Želi biti tvoj fant neprestano s svojo mamo? Je njegova mama vedno poleg vaju? Premisli, če ti to ustreza. A vendarle si lahko prepričana, da se boš tega slej, ko prej naveličala. Si res želiš fanta, ki bo ob vsaki priložnosti tekel k svoji mami?

Bi ga lahko opisala z besedo ženskar?
Ali tvoj fant velikokrat, ko je v tvoji družbi pogleduje za drugimi dekleti? Potem si lahko zamisliš, kakšna je situacija, ko tebe ni zraven. Svoje osvajalske sposobnosti preizkuša na vsakemu dekletu, verjemi. Temu moraš narediti konec!

Te sploh spoštuje?
Pomisli, kako se vede do tebe, ko sta v družbi njegovih prijateljev. Te žali, zmerja in uveljavlja svoje želje? Potem je to znak, da te ne spoštuje. Če se zaradi njegovih ponižujočih komentarjev počutiš slabo, potem je čas, da mu to zabrusiš v obraz in se ga rešiš za vselej. Ali ni bolje biti sam ali pa si najti nekoga, ki te bo spoštoval, kot pa biti z nekom, ki te žali in ponižuje?

To slabo zvezo moraš končati.

prejšnji članek
Tri zlata pravila za nego kože pozimi
Lepotičenje
Tri zlata pravila za nego kože pozimi
naslednji članek
Naravni nasvet, ki zdravi razpokane ustnice
Lepotičenje
Naravni nasvet, ki zdravi razpokane ustnice
Preberite tudi