Glavni znak, da si mu res všeč

Je to že naredil?

Včasih je res težko, ko ne veš, ali te resnično ljubi, se s teboj samo igra, ali pa si mu samo vmesna zabava. Še huje je, ko ti v sebi čutiš, da je on resnično tisti pravi, a te vedno spremljajo dvomi, ki se jih ne moreš rešiti. Preveri enega izmed pokazateljev, da te tvoj fant verjetno res ljubi ...

V življenju vsakega je zeli pomembna družina. Zato je pomembno, da tvoj fant želi, da čas preživita tudi z njimi, predvsem pa je pomembno, da te je svojim staršem že predstavil. Če se temu izogiba in te pred njimi celo skriva, morata v vajini zvezi narediti še veliko in žal te moramo razočarati, a tisti resnično zaljubljen, bi se s teboj hvalil, kajne? 

Seveda je od začetka težko in nerodno, a je to nujno potrebno. Te vabi na rojstnodnevne zabave, družinska srečanja, nedeljsko kosilo? Si že sploh bila v njegovem domu in to takrat, ko je bil doma še kak družinski član? Pomembno je tudi, da se pred njimi do tebe obnaša popolnoma enako. Seveda morata poljube nekoliko omejiti, saj bi bilo nerodno tudi tebi. Spoštovanje in način pogovora pa se ne smeta spremeniti. 

Torej, je že naredil ta korak?