Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Bodi pozorna na znake, ki kažejo, da te ljubi

3. 6. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
138377262__458939c
Kje se te dotika tvoj fant?

Si v zvezi s fantom, a nisi prepričana v to, ali je on sploh zaljubljen. Dvomi so pogosti in dejansko se ne moreš prikrasti v njegovo glavo in dejansko vedeti, ali te ljubi ali ne. Obstajajo pa določeni znaki, ki jih moraš opazovati in iz njih razbrati, kako močno ti je naklonjen. Tako si boš lahko ustvarila boljšo sliko o vajinem odnosu. 

Posveti se njegovim dotikom
Večina zaljubljenih ljudi čuti željo po dotiku. Tudi takrat, ko seveda ne gre za spolni stik, ampak za željo po bližini in izkazovanju pozornosti. 
Kaže željo po tem, da se te dotika, tudi če gre za popolnoma nedolžen dotik? Poleg tega moraš biti pozorna tudi na to, ali kaže dejansko zanimanje zate, ko se te dotakne, ali te je v javnosti objel zgolj zato, da pokaže, da si njegova. Ob tem pa ni nikakršne nežnosti, pogledov ... Želja po tem, da ti v javnosti nameni nežen dotik, te nežno objame, te drži za roke ... Vse to kaže na naklonjenost. 
Če v namen njegovega dotika nisi popolnoma prepričana, takrat pomisli na svoja čustva. Kako se počutiš ti? Si vesela njegovega dotika, čutiš ljubezen, Se počutiš ljubljeno? Ali začutiš hlad in zgolj dotik iz nuje. 


Če se rad dotika tvojega obraza in te večkrat po njem poboža, je to znak, da si želi biti blizu s teboj. Po drugi strani dotik rok ali ramen ni intimen, a vseeno pomisli na značaj svojega fanta. Če je sramežljiv, a te v javnosti vseeno rad drži za roko, je to zagotovo + znak zanj. 

Dotiki, ki ne kažejo na dejansko ljubezen:
- Če se te dotika samo takrat, ko sta sama in vaju nihče ne vidi, to zagotovo ni dober znak.
- Če se te dotika smo v javnosti, doma pa te niti ne objame, je tudi to slab znak. 
- Dotiki, ki ti niso všeč niso dotiki, ki izkazujejo ljubezen, predvsem takrat, ko fantu to poveš, njemu pa je za to vseeno. 


prejšnji članek
Kako izboljšati odnos s sestro?
Moj life
Kako izboljšati odnos s sestro?
naslednji članek
Ali hodiš z napačnim?
Moj life
Ali hodiš z napačnim?
Preberite tudi