Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ali ljubiš napačnega?

12. 1. 2018; 04.00
Avtor: Ana K.
Breaking-Up
To so znaki, da fant ni pravi zate.

Si že nekaj časa v zvezi in se zadnje čase sprašuješ, ali je to sploh to, kar si želiš? To je povsem običajno. Ko stopimo v razmerje, smo noro zaljubljeni in ne vidimo napak partnerja, ko pa se metuljčki poležejo, v ospredje stopi realnost in trenutek dvoma, ko se sprašuješ, ali je ta oseba res zame. Če imaš podobne težave, te bomo popeljali skozi nekatere pokazatelje, ki namigujejo na to, da fant s katerim hodiš ni pravi zate. Preveri.



Čutiš, da ti jemlje energijo?
Se po tem, ko prideš od fanta počutiš izpraznjeno, namesto, da bi te razganjalo od energije? Potem je to že znak, da v vajini zvezi nekaj manjka. Te utruja z ljubosumjem, ti ne nameni dovolj pozornosti, je morda preveč usmerjen v svoje težave in z lahkoto pozabi na tvoje, ti morda ne ustreza njegovo obnašanje, navade? Vidiš, tukaj je že čas, da nekaj naredita. Ali se pogovorita, ali pa enostavno prekinita razmerje, da ne bo samo še hujše. Saj je veliko fantov, boš že našla takšnega, s katerim boš res srečna in se boš dejansko videla z njim tudi v prihodnosti.

Ko si z njim, nisi sproščena
Te vsakič, ko se kam odpravita spravlja v zadrego? Te stalno 'komandira' in moraš vedno upoštevati njegove ukaze? Punca, ne smeš se mu pustiti. Ne dovoli si, da ob svojem fantu ne bi bila sproščena. Razmerje mora biti prostor, ki te sprosti, kjer se počutiš varno in kjer lahko počneš stvari brez zadržkov. Ne dovoli si, da bi se v zvezi počutila kot v kletki.

Ne želi te predstaviti svoji družini in nikoli te ne pohvali pred prijatelji
To je znak, da ljubiš napačnega. Če bi bil fant tak kot je treba, bi te predstavil svoji družini in prijateljem. To stori vsak, ki zvezo jemlje resno. Če pa te skriva in te ima samo za poljube, se ga moraš znebiti. Nikoli, res nikoli mu ne dopusti, da bi te izkoristil! Verjemi, da če bi bil resnično zaljubljen, bi te stalno hvalisal pred prijatelji, da bi jim šel že pošteno na živce. Pa to tvoj fant počne?

Nikar ne skrbi, če si ugotovila, da tvoje razmerje s fantom ni tisto o čemer si sanjala že od majhnih nog. Iz napak se učimo in verjemi, da boš naslednjič, ko boš stopila v razmerje že bolj pozorna, saj boš točno vedela, kaj je tisto česar si ne želiš pri fantu.

prejšnji članek
Ste rojeni v tem mesecu? Potem je veliko možnosti, da postanete slavni
Moj life
Ste rojeni v tem mesecu? Potem je veliko možnosti, da postanete slavni
naslednji članek
Si vedela - takoj po pitju kave si ne smeš umiti zob!
Moj life
Si vedela - takoj po pitju kave si ne smeš umiti zob!
Preberite tudi