Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Česa nikoli ne smeš nositi več kot tri dni?

26. 7. 2018; 03.22
Avtor: Ana K.
1363965794845,0
Preveri, katere kose oblačil moraš redno menjati.

Bi bila zadovoljna, če nekaterih kosov oblačil ne bi rabila menjati večkrat na teden, saj so ti še posebej pri srcu in se težko ločiš od njih? To bi bilo enostavno, a vendarle moraš poskrbeti, da bodo tvoja oblačila sveža in dišeča.



Predstavljamo ti kose, za katere večina misli, da jih ni potrebno prati več kot enkrat na teden pa se motijo. Če si ti med njimi, naj te opozorimo, da spremeniš svojo navado in jih menjaš večkrat na teden.

Pižama
Pižamo moraš zamenjati po treh spanjih. Seveda pa je to odvisno tudi od tega, kdaj se tuširaš in koliko se ponoči potiš. Če se tuširaš zjutraj in ponoči veliko potiš, je dobro menjati spalno opremo večkrat na teden, torej najmanj štirikrat. V kolikor pa se tuširaš pred spanjem in nimaš težav s potom pa lahko zamenjaš pižamo dvakrat na teden.

Nedrček
Če misliš, da lahko isti nedrček nosiš cel teden, se motiš. Tako kot se potiš pod pazduho, se potiš tudi na drugih delih telesa. Če ne boš menjala modrčka, se ti bodo na tistem predelu pričeli delati mozolji, hkrati pa boš začela širiti neprijeten vonj okoli sebe. Seveda pa boš poleg vsega še raztegnila naramnice svojega najljubšega nedrčka, ker ne bo imel časa za 'počitek'.

Hlače


Tudi hlače so kos za katerega običajno mislimo, da ga ni potrebno prati večkrat na teden. Naj ti namignemo, da se s tem kosom oblačila usedeš marsikam, tudi tja, kjer so prisotne številne bakterije in jih lahko na ta način hitro preneseš na svojo posteljo. Torej je na tebi, da presodiš, kje si hodila in koliko časa si nosila hlače ter se odločiš, kdaj je pravi čas za pranje.

prejšnji članek
Bi za tak razgled odšteli tisoče evrov? Najdete ga v Sloveniji
Obsedena!
Bi za tak razgled odšteli tisoče evrov? Najdete ga v Sloveniji
naslednji članek
Koraki do bolj zdrave prehrane
Moj life
Koraki do bolj zdrave prehrane
Preberite tudi