900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Poljubljanje je dobro za zdravje

2. 1. 2018; 02.00
Avtor: K.M.
Poljubljanje in zdravje sta zelo povezana pojma.

Si že doživela svoj prvi poljub? Potem veš, da so tisti metuljčki, o katerih govorimo, resnični. Če ga še nisi, pa nam verjemi, da jih boš začutila. Če jih ne bo, se ne poljubljaš s pravo osebo. Poleg tistih drežljajev v trebuhum, pa je poljubljanje tudi dobro za tvoje zdravje. Preveri!

Ob poljubljanju se v tvojem telesu odvijajo številni procesi, tako kot pri vseh ostalih stvareh, ki jih počneš. Tvoje scrce prične biti s 140 udarci na minuto, zviša se tvoj krvni pritisk, tvoje telo in srce pa delata s polno paro. Čeprav pri tem početju obremeniš številne mišice, samo poljubljanje učinkuje zelo sproščujoče.

Kaj pa bakterije?
Seveda si med poljubljanjem s svojim partnerjem izmenjaš številne bakterije, čeprav bi lahko pomislila, da se boš s tem nalezla kakšne bolezni, je to malo verjetno, še posebej, če tisti na drugi strani ni bolan. Si pa lahko s temi bakterijami okrepiš imunski sistem. No, seveda obstajajo tui izjeme (bakterije, herpes ...), takrat pa moraš paziti!

Poljubljaj se za boljše telo ...
Tako je, s poljubljanjem kuriš kalorije. Seveda to ne pomeni, da nadomestiš tek, saj jih pokuriš res malo, a kakšna tablica čokolade več, pa se bo že poznala.

prejšnji članek
5 trikov za popolne fotografije
Moj life
5 trikov za popolne fotografije
naslednji članek
Razbijamo mite: Višja telesna teža = večje prsi?
Lepotičenje
Razbijamo mite: Višja telesna teža = večje prsi?
Preberite tudi