Skrivnost priljubljenega poljuba

Najbolj priljubljen način.

Številne prijateljice govorijo o 'tistem Francozu', ki se je zgodil med njimi in njihovimi fanti. Seveda se jima na zmenku ni pridružil Francoz, ampak sta spoznala radosti francoskega poljubljanja ali poljubljanja z jezikom. Že poznaš vse skrivnosti takšnega izkazovanja nežnosti? Če ne, preveri, morda si jih že spoznala, pa se tega sploh ne zavedaš.

Francosko poljubljanje je ime za poljubljanje z jezikom. Le to nastopi v zvezi takrat, ko si s fantom že nekoliko bolj zaupata, sta en na drugega že navezana in si s tem izkazujeta nekoliko globjo naklonjenost kot zgolj začetno zatrepanost. Preprosto gre za 'igranje z jezikoma' oziroma za njuno prepletanje. Poljub je bolj čuten kot zgolj klasično poljubljanje na ustnice in bo v tebi vzbudil nekoliko drugačna čustva. Če si takšnega poljuba želiš in ga fant še ni 'izsilil' (če bi bil izkušen pri takšnem poljubljanju, bi si ga zagotovo že zaželel), lahko pobudo vzameš v svoje roke. 

Pa pojdimo po korakih:
1. Najprej se s fantom poljubljajta na ustnice, tako kot sta to počela do sedaj.
2. Z jezikom nekoliko podraži njegove ustnice in ga spodbudi k temu, da jih bo zate razprl.
3. Z jezikom poišči njegovega in rahlo podrsaj po njemu.
4. Vsak naslednji poljub bo drugačen, daljši, boljši.

Ne pretiravaj s slino. Ne bodi preveč napedalna in hkrati napadalnosti ne pusti fantu. S časoma lahko dodaš tudi rahlo (!!!) grizlanje ustnic ali jezika.

Kasneje poikušajta različne tehnike, ki so lahko pogojene s hitrostjo, močjo, časom ... Vseeno pa se moraš zavedati, da morata biti na takšno poljubljane pripravljena oba!