Si samska?

Pa kaj zato.

Te muči, da ima veliko tvojih prijateljic že fanta ti pa ne? Da se hvalisajo kako noro se imajo z njim, ti pa se ob tem počutiš zelo neprijetno? Ali pa ti je hudo, ker sta šla s fantom ravnokar narazen? Pozabi na to. Pomisli na vse prednosti, ki ti jih samskost prinaša.

Je že res, da je lepo, ko se najdeta dve sorodni duši. A ni potrebno siliti, da bi se to zgodilo čimprej. Pusti času čas, boš videla, da princ tvojih sanj nekje čaka nate. Prej pa užij svobodo, ki ti jo samskost ponuja.

Ko boš prebrala pluse, ki smo jih pripravili zate, boš videla, da imamo prav.

+ Imaš manj obveznosti in posledično več prostega časa.
+ Urnik lahko planiraš po lastnih željah in potrebah. Prav nikomur se ne potrebuješ prilagajati.
+ Dosegaš lahko cilje po lastni volji.
+ Pozor! V kopalnici si lahko toliko časa kot želiš. Nihče te ne bo preganjal, da te že dolgo čaka, da je on lahko hiter, ti pa rabiš celo večnost. Mar ni to top občutek?
+ Ne rabiš prenašati njegovih zoprnih prijateljev.
+ Pogovarjaš se lahko z vsemi, tudi z osebami moškega spola, brez da bi ob tem prišlo do izbruhov ljubosumnega fanta.
+ Oblačiš se po lastnem okusu. Nihče te ne obremenjuje z opazkami kot so: »O joj tvoje krilo je prekratko, dekolte in izrez na hrbtu sta prevelika…«
+ Imaš več časa za svoje prijatelje.
+ Nimaš obveznosti s kupovanjem daril za obletnice in rojstne dneve.
+ Brez težav si lahko vzameš dan zase in gledaš televizijo, brez da bi potrebovala komu pojasnjevati kje si in kaj delaš.
+ V omari imaš prostor samo za SVOJE obleke.
+ Nihče te ne zbuja.
+ Odločitve lahko sprejemaš sama.

Vidiš, samskost ima veliko prednosti in marsikatero dekle je prekinilo zvezo, da bi lahko še malo uživala v samskem stanu brez obveznosti. Polega tega pa: »Punca, ne skrbi, saj je pred teboj še celo življenje!«